folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Dijital Tv Kartında Dijitürk Nasıl Kırılır?

Dijital Tv Kartında Dijitürk Nasıl Kırılır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ziraatci
    ziraatci's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar inca dijital tv kartım var dijitürkü kırmak istiyorum bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz.

Ziraatci erhan kumcu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ico
    ico's avatar
    Erkek
    Arkadaşım senin yaptığın şey pek yaygın değil kolay kolay bulmassın ama.cinepup gibi programlar veren siteler var.onların bazılarında digituyrk ve teleon programları da var.google dan arat.Ama ben sana başka bişiy söyleyeyim sen o tv kartını sat üzerine bişiy ler daha koy al bir magic modül (tabi modül soketli dijital receiver ın varsa) bide yanılmıyosam 30$ dolar yada onun gibi bişiy ver (Bazı yerlerden modülü alınca bedava da yapabilirler) crypto ya çevir.Ve tüm salonları tüm kanalları (arkdaşlar lig tv den olmadığını sölediler maçtan 5 dk önce kodlar değişiyomuş ama ben sanmıyorum ) vs vs para vermeden izle kodlar değiştiğinde git işi bilen birine yada sende receiver kumandasında da yapabilirsin.kodları tekrar yükle.Hem tertemiz görüntü hemde bilgisyar başında dikilip ekran kartından tv ye kablo filan bağlayıp ortalığı karıştırmana gerek yok.Ayrıcada sadece digiturk değil diğer şifreli yayınlarıda izleyebiliyorsun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaput
    kaput's avatar
    Erkek
    DİGİTURK VB DÜNYADAKİ BÜTÜN KANALLARI ÖMÜR BOYU BİR KERE ÖDEME YAPARAK İZLEMEK İSTEYENLER BENİMLE TEMASA GEÇEBİLİRLER. NOT:GARANTİLİDİR.
    ÇALIŞTIRMADAN VERMEK PRENSPLERİME AYKIRIDIR VE BU YÜZDEN TEST EDİP VERİYORUM SİZİN YANINIZDA.

BEŞİKTAŞ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ziraatci
    ziraatci's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    teşekkürler ..........

Ziraatci erhan kumcu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviOnlineTeaM
    MaviOnlineTeaM's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zaten 20 milion üye ol bence biri şikayet ederse görürsün gününü

BEŞİKTAŞ bir gerilla"nın hayata itirazıdır, Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ, Yazarsa DESTAN, Severse DEVRİM olur..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    David
    David's avatar
    Erkek
    kaput bu yazdi
    DİGİTURK VB DÜNYADAKİ BÜTÜN KANALLARI ÖMÜR BOYU BİR KERE ÖDEME YAPARAK İZLEMEK İSTEYENLER BENİMLE TEMASA GEÇEBİLİRLER. NOT:GARANTİLİDİR.
    ÇALIŞTIRMADAN VERMEK PRENSPLERİME AYKIRIDIR VE BU YÜZDEN TEST EDİP VERİYORUM SİZİN YANINIZDA.

bah settihin au bloker mi eger o ise ona en az standart uyelik gerekiyor arti karti yakma oranida yüksek eger baska bir sey biliyosan biraz konuyu acip buraya yazsan olmasmi mesela ben icq kullanmiyorum bu bahsettigin viacces 2 lerde arti en son yeni sisteme gecen premierede de etkilimi cevabini buraya yazarsan sevinirim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    David
    David's avatar
    Erkek
    ziratci digital tv karti ile is yas .izlemek icin orjinal digiturk karti gerekli,yani kilitlenmemis uyeligi bitmis olabilir, fark etmez 1 bloker 1 cyriptoworks modul 1 kart yazici gerekli tabi sadece au blokerde yeterli olabilir ama onun karti yakma riski yüksek..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaput
    kaput's avatar
    Erkek
     Yurtdışından ithal elektronik bir cihazdır.
     1,5 kg ağirlığında, normal bir fotoğraf makinesi büyüklüğünde ve görünümündedir.
     Montaj ve teknik servis elemanı (veya bilir kişi) gerektirmeyecek kadar oldukça basit bir kurulumu vardır. Son kullanıcı tarafından rahatlıkla takılabilir, kullanılabilir.
     Buna rağmen biri İngilizce, diğeri ise Türkçe kullanım kılavuzu (User Manuel) ile birlikte gönderilir.
     Biri Receiver çıkışına, biri TV anten girişine, diğeri de prize takılan (gerilim/power) toplam 3 tane bağlantı kablosu ile çalışır. Aygıtın çalışması için bunların takılması yeterlidir.
     Anten port girişleri hem TV anten (tuner), hem de skart girişi olmak üzere “dönüştürücülü” kullanıma müsaittir.
     Her tür (herhangi bir marka ve model) Receiver ile kullanabilmeniz mümkündür. Aygıt, Receiver (marka ve modellerine karşı) seçici değildir. Çünkü Receiver çıkışına (sonrasına) bağlanmakta, alıcı ekipmanlar (anten + LNB + Receiver) aracılığı ile alabildiği yayınları çözebilme statüsünde iş görmektedir.
     Digital, Analog, d2mac, Nagra ve MPEG formatında yayın yapan tüm kanalları orijinal yayındaki ses, görüntü ve renk kalitesiyle çözebilmektedir. Bu çözme uygulamasına DigiTurk, LigTV, Cine5 (uzun zamandır zaten çözülüyor, bu kanal), Irdeto, Viacces vb. gibi yeni nesil ikinci sistemler dahildir.
     Kartsız, modülsüz, süre sınırlı olmayan, ayrıca bir Decoder kullanımını gerektirmeyen, güncellemesi ve (makinenin alımından sonra ek) masrafı olmayan yeni bir sistemdir.
     Çözüm işlemini entegral devreler (Chip) üzerinden gerçekleştirir.
     İlk açıldığında 30 sn, kullanım esnasında şifreler değiştiğinde 5-10 sn de açık görüntü verir.
     Bu aygıtı kullanırken kanal sahiplerinin sizi tespit edebilmesi mümkün değildir (Üzerinde modem giriş portu olmadığı için telefon kablosu takma zorunluluğu yoktur. Zira sizi denetleyecek kimse de yoktur).
     Kullanım için, (biz dahil) hiçbir kişi ve kuruluşa bağımlı değilsiniz. Düzenli ya da düzensiz hiçbir ödeme yapmanız gerekmez.
     Makine olarak (olası teknik arızalar için) 3 yıl üretici firma garantilidir. Garanti belgesi ile gönderilmektedir. Kullanıcı hatası nedeniyle olmayan teknik ve donanımsal arızalar durumunda uygulama, tamir yöntemi yerine yenisi ile değiştirilmesi şeklindedir. Kullanım limiti kısıtlı değildir, ömür boyu yukarıda belirttiğimiz format türlerini çözmede kullanabilirsiniz.
     Piyasada aynı işi yaptığı iddia edilerek satılan (genelde de randıman alın(a)mayan ya da süreli ve/veya kısıtlı randıman alınabilen) Bloker türü cihazların aynısı ya da benzeri değildir (Aynı mantıkla çalışmamaktadır).
     ŞATIŞ FİYATI: 150€

BEŞİKTAŞ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heckneo
    heckneo's avatar
    Erkek

Ne istiyorlar dijitürkten
    cine5 tamam gavur kanalı ama dijitürk türk kanalı bari buna yapmasınlar MiLiYeTçİ HeCk NeO

heckneo
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tayfun
    tayfun's avatar
    Erkek
    nerhaba erkades ban yurt disindeyim zaten bu cihazi snden alma ikmanim yok ismini ver ben burden alim

tayfun
Toplam Hit: 9053 Toplam Mesaj: 10