folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Dijital Tv Kartlarıyla Uydudan Ücretsiz Download [Resimli Anlatım]

Dijital Tv Kartlarıyla Uydudan Ücretsiz Download [Resimli Anlatım]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    Bilgisayarınızda kullandığınız dijital uydu alıcısı ile yüksek kalitede görüntü ve ses içeren televizyon yayınlarını seyretmenin yanı sıra, uydu üzerinden verilen yüksek hızlı internet servisinden de, yerine göre tamamen ücretsiz olarak yararlanmanız mümkün...
    Öncelikle, bu yazıda bahsedeceğimiz konunun, ADSL, kablo ya da çevirmeli ağ gibi standart bir internet bağlantısı olan uydu internet hizmeti olmadığını söyleyerek yazımıza başlayalım. Yani normal olarak sörf yapabilmenize de olanak tanıyan bu hizmetlerden farklı olarak, bugün bahsedeceğimiz yöntem, sadece uydu üzerinden tek yönlü ve çevirim dışı olarak dosya indirebilmenize olanak tanımakta. Diğer bir deyişle, download hızı her ne kadar yüksek olursa olsun, çoğu sefer download yapılan içeriği seçme şansınız pek olmayacak ve sadece başka kullanıcıların tercih ettiği dosyalarla yetinmek durumda kalacaksınız. Ancak bu küçük ayrıntı, sadece ücretsiz download seçeneğini tercih ettiğinizde sorun olacaktır.
    Evet arkadaşlar öncelikle Türksat'tan download işlemini anlatacağım diğer uydulardan da download yapmak için benzer işlemler gerekiyor:
    Öncelikle Tv kartınızla beraber yüklenen ve sağ altta çalışır durumda olan 'setup4pc' programını açalım ve 'add'a basalım:
    Buraya istediğiniz bir isim yazın Ok basın:
    Daha sonra "Transponder Management.." tıklayın:
    Buraya aşağdaki resimde görüldüğü gibi "12563 H 24000" frekansını girin sonra alttaki "Tune" Buttonuna basın ve OK basıp çıkın:
    Daha sonraki çıkan pencereye "Close" basıp kapatın:
    alt
    "Data services.." tıklayın:
    null
    Üstteki "Add" buttonuna basın:
    null
    Çıkan küçük penceredeki alana herhangi bir isim yazın:
    null
    Daha sonra "Apply" ve "OK" basın ve "Close" basıp setup4 PC kapatın:
    En son sağ alttan data servisi olarak hazırladığımız Turksat Download seçin:
    null
    Şimdi sıra downloadları yapacağımız SkyGrabber programına geldi :
    Aşağıda verdiğim linkten programı indirip kurduktan sonra programı açıp aşağıdaki butona basıyoruz:
    null 
    Boşlıkları aşağıdaki şekilde doldurup 'Wizard' kısmını tıklıyoruz:
    null
    Frekanslarımızı yazıp 'Find Parameters' tıklıyoruz.Ardından 'ok' deyip çıkıyoruz:
    null
    Daha sonra 'Provider' kısmından kaydettiğimiz frekansı seçiyoruz:
    null
    Ve en son 'Start Grabbing' Tuşuna basıyoruz:
    null
    Ve Dosyaların inmesini bekliyoruz :)
    null
    Programdan inmesini istediğimiz dosya türlerini belirlemek için program menüsünden filter kısmından 'by FileType' kısmını seçip resimdeki ok işaretli butona basarak inmesini istediğimiz dosya türlerine işaret koyuyoruz..
    null

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

biryerden alıntı yaptın herhalde gördüm aynısını çünkü ben bi işe yaramıyo

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    giant06
    giant06's avatar
    Erkek

iyi güzel download oluyo ama hep rusca döküman geliyo bi halt anlaşılnıyo

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şimdi ben bu sistemi anlamadım ? illa ki pc de tv kartı olmak zorunda ama uydu alıcıdan bir kablo mu çekiyoruz tv kartına ?

diyelim ki bunların hepsini yaptık istediğimiz müziği son çıkan türkçe albümleri buradan indirebilecekmiyiz ?

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
Toplam Hit: 1336 Toplam Mesaj: 4