Dik Duruş Korsesi Hakkında
-
Merhaba arkadaşlar ,
Günün yarısından çoğunu bilgisayarda geçirdiğim için böyle birşeye ihtiyaç duydum , kambur olacam nerdeyse zaten duruş pozisyonum ofsayt bide kambur olmamak adına korse arıyorum fakat hangisi iyi hangisi kötü hiç bir fikrim yok varsa bilginiz kullanan güzel birşey alayımda kullanıyım 10 tl de var 50 tl de ücret sorun değil yeterki dik durmamı ve kambur kalmamı önlesin kafi.Güvendiğiniz alışveriş yerlerinden satın almayı tercih ederim.
Teşekkürler.
-
hocam buraya açmadan önce google amcaya sorsaydın ya.baya bi cevap bulursun
-
korse bir yere kadar etki ediyor. sana tavsiyem fitnessa başlaman. hemen duruşun değişiyor. istesende kambur oturamıyosun
-
Cosmic bunu yazdı
korse bir yere kadar etki ediyor. sana tavsiyem fitnessa başlaman. hemen duruşun değişiyor. istesende kambur oturamıyosun
Bingo cevap.
Duruş bozuklukları vücut genel anatomisi, en sağlıklı vücuda bakmakla olur onunda başı fit, body gibi çeşitli sporlar.
-
@ekerci hocam google baktımda hep 9-10 tl beyoğlunda bi korseci var oraya sordum 55 lira dedi ne fark var anlayamadım.
Bazıları demiş korse sırt kaslarının gelişimini engelliyor birde size sorayım dedim , bazılarıda demiş doktor kontrolünde kullanın vs bu arada fitness bıraktım yüzmeye başladım faydası olur mu acaba korkuyorum kambur kalacam diye :D
Schwarz tarafından 29/Ağu/14 16:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Schwarz bunu yazdı
@ekerci hocam google baktımda hep 9-10 tl beyoğlunda bi korseci var oraya sordum 55 lira dedi ne fark var anlayamadım.
Bazıları demiş korse sırt kaslarının gelişimini engelliyor birde size sorayım dedim , bazılarıda demiş doktor kontrolünde kullanın vs bu arada fitness bıraktım yüzmeye başladım faydası olur mu acaba korkuyorum kambur kalacam diye :D
A Cancağazım, fitness'ı asıl yüzme ile endeksli yapsan daha iyi değil mi sence, performans kondisyon gibi şeyler açısından? Yani yüzücülerde fitnessçılardır bir nevi, bu işe gönül verenler, ekstradan fitnessçılar çok aşırı esneme hareketi yapmaz iken yüzücüler buna mutabık daha çok yaparlar.
Artıların olacak iken, sen sadece yüzmeye yönelmişsin, bende fit, kardio, yapıyorum ne için yapıyorum? Dalış performansımı arttırmak için.
-
Aynı sorun bende de var. Daha önce gittiğim ortopedi doktorlarının hiçbiri tavsiye etmedi, reçeteye de yazmadılar. Bunu kullanman yararına gibi görünebilir ama zararına olacaktır dedi. Henüz gençsin, spor yapsan çok rahat kurtulabilirsin bu durumdan dedi. Sırt kaslarını geliştirmek sorunun çözümü olacaktır dedi. O her ne kadar bunları söylese de hiçbirini yapmadım, hala aynı bombok durumdayım. Bu kadar şey söyledikten sonra kendim almak istemedim, spora da başlamadım. Dik duramıyorum ve bu gidişle kısa bir süre sonra kamburum da çıkacaktır.
-
Zeytun-i bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
A Cancağazım, fitness'ı asıl yüzme ile endeksli yapsan daha iyi değil mi sence, performans kondisyon gibi şeyler açısından? Yani yüzücülerde fitnessçılardır bir nevi, bu işe gönül verenler, ekstradan fitnessçılar çok aşırı esneme hareketi yapmaz iken yüzücüler buna mutabık daha çok yaparlar.
Artıların olacak iken, sen sadece yüzmeye yönelmişsin, bende fit, kardio, yapıyorum ne için yapıyorum? Dalış performansımı arttırmak için.
hocam fitness derken vg yapıyordum fakat çok sıkılmaya başladım yüzmeyi sevdiğim için havuza yazıldım fakat günün yarısı pcde geçince bende dedim korse alıyım bi faydası olsun dik durmam açısından