folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Dikey Mouse Kullanan Var Mı?

Dikey Mouse Kullanan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=aR5smlrkXlM

s

Yukardaki mouse dan kullanan var mı ? Çok rahat falan diyorlar internetde.

u235 tarafından 02/Kas/16 23:47 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

Arkadaşım aldı 2 gün tutmadı geri gönderdi :D Zaten saçma, yukarı aşağı götürmek için komple kolunu hareket ettirmek gerekiyo mesela, sağa sola harekette de yay çiziyosun bilekten oynatınca, avuç içinde o sağa sola hareketin yay olmasını parmaklarla falan tölere edebiliyosun da bunda o yok. Velhasıl gereksiz bi icat bulaşma.

Metallica Rules
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

Carpal tunnel sendromu için iyi bile gelebilir denemek lazım. 

Çok sıkılıyom
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek

Buna da rahat diyorlar kullanan var mı?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Trackball kullanma girisimim olmustu becerememistim. Bunu da ilk kez goruyorum ilginc bir seymis ogrenmis oldum sagol.

sigara değil, balık olan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı

Carpal tunnel sendromu için iyi bile gelebilir denemek lazım. 

Kesinlikle carpal tunnel için kullanan arkadaşlarım var gayette memnunlar. Bende almayı düşünüyorum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Bileğinden rahatsiz olmamak icin iki mouse u aralıklı kullanmak lazim . Kullanmadim ama beğendim alınabilir. Kaç para bu?

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

Bileğinden rahatsiz olmamak icin iki mouse u aralıklı kullanmak lazim . Kullanmadim ama beğendim alınabilir. Kaç para bu?

https://m.tr.aliexpress.com/item/32723220353.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32723220353&productSubject=Original-Delux-M618-Wireless-Vertical-Mouse-Computer-Office-1600-DPI-USB-10m-Right-Hand-Optical-2&spm=2114.49010508.4.22.TWXyZa

Çinde 100 TL Türkiye de paha biçilemez . 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

https://m.tr.aliexpress.com/item/32723220353.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32723220353&productSubject=Original-Delux-M618-Wireless-Vertical-Mouse-Computer-Office-1600-DPI-USB-10m-Right-Hand-Optical-2&spm=2114.49010508.4.22.TWXyZa

Çinde 100 TL Türkiye de paha biçilemez . 

Ukraynada 30 tl.

Yorumlarda hep başlarda alışması zor sonra çok rahat vs tarzı demişler.Denenebilir.

Toplam Hit: 1776 Toplam Mesaj: 9
janjanlı mouse