folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Dikkat Dolandırıcı Alarmı Gelen Mail

Dikkat Dolandırıcı Alarmı Gelen Mail

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Mail başlığı Resimler bana ayit

mail adresi : gamze@royalriders.org

İçerik : sisdebenimle tanismak istersenis ggamze hayirli bir dusunceyle tanismak isterim sizde isterseniz size

numaarami yaziyorum beni aramanizi isterim benimse dusuncem son derece cidi saygilarla 00 306943806678

benimse dusuncem ileriye donuk bir tanisma

Resim

Konu hakında eşkide bulduğum yazı

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=%2B306943806678

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

dün itibarı ile aradığım ve gamze hanımefendi ile yeni bir ilişkiye başlamamıza vesile olan -yengenizin- telefon numarası. 35 bin euro gönderdim ilk olarak, yarın da 100 bin euro kredi çekip göndermeyi planlıyorum. malum çeyiz falan. ah şu kadınlar... bunlar tatlı telaşlar tabi, rabbim herkese böyle mutluluklar nasip etsin. amin. ok.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mert045
    Mert045's avatar
    Erkek

resimdeki kişi gamze falan değil izmirli manken özge bektaş :)

facebookta fake hesapların profil resimleri %80 bu kadındır.

Ördek çükü gibi birşey bu hayat, Tuhaflığı ölümden geliyor, Daha doğrusu doğmaktan.(CY)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

google images'den bu resimi arattığınızda yeni yeni kız isimleri öğrenmiş olacaksınız :D 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

bu da bana geçenlerde badoo'dan yolladıkları mesaj yiyen varmı acaba bunları :D 

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

google images'den bu resimi arattığınızda yeni yeni kız isimleri öğrenmiş olacaksınız :D 

İmza YOK !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı
    CEO bunu yazdı

daha neler görcez neler :d

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı

dün itibarı ile aradığım ve gamze hanımefendi ile yeni bir ilişkiye başlamamıza vesile olan -yengenizin- telefon numarası. 35 bin euro gönderdim ilk olarak, yarın da 100 bin euro kredi çekip göndermeyi planlıyorum. malum çeyiz falan. ah şu kadınlar... bunlar tatlı telaşlar tabi, rabbim herkese böyle mutluluklar nasip etsin. amin. ok.

hadi ya banada rusyadan kadın getiriyoruz diye mail gelmişti boku bokuna 200 bin euro bayıldık iyi mi, ucuz kapatmışsın.

Toplam Hit: 2693 Toplam Mesaj: 8