Dikkat Dolandırıcı Alarmı Gelen Mail
-
Mail başlığı Resimler bana ayit
mail adresi : gamze@royalriders.org
İçerik : sisdebenimle tanismak istersenis ggamze hayirli bir dusunceyle tanismak isterim sizde isterseniz size
numaarami yaziyorum beni aramanizi isterim benimse dusuncem son derece cidi saygilarla 00 306943806678
benimse dusuncem ileriye donuk bir tanisma
Resim

Konu hakında eşkide bulduğum yazı
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=%2B306943806678
-
dün itibarı ile aradığım ve gamze hanımefendi ile yeni bir ilişkiye başlamamıza vesile olan -yengenizin- telefon numarası. 35 bin euro gönderdim ilk olarak, yarın da 100 bin euro kredi çekip göndermeyi planlıyorum. malum çeyiz falan. ah şu kadınlar... bunlar tatlı telaşlar tabi, rabbim herkese böyle mutluluklar nasip etsin. amin. ok.
-
resimdeki kişi gamze falan değil izmirli manken özge bektaş :)
facebookta fake hesapların profil resimleri %80 bu kadındır.
-
google images'den bu resimi arattığınızda yeni yeni kız isimleri öğrenmiş olacaksınız :D
-
bu da bana geçenlerde badoo'dan yolladıkları mesaj yiyen varmı acaba bunları :D

-
CEO bunu yazdı
google images'den bu resimi arattığınızda yeni yeni kız isimleri öğrenmiş olacaksınız :D
-
suhatuna bunu yazdıCEO bunu yazdı
daha neler görcez neler :d
-
ArduouS bunu yazdı
dün itibarı ile aradığım ve gamze hanımefendi ile yeni bir ilişkiye başlamamıza vesile olan -yengenizin- telefon numarası. 35 bin euro gönderdim ilk olarak, yarın da 100 bin euro kredi çekip göndermeyi planlıyorum. malum çeyiz falan. ah şu kadınlar... bunlar tatlı telaşlar tabi, rabbim herkese böyle mutluluklar nasip etsin. amin. ok.
hadi ya banada rusyadan kadın getiriyoruz diye mail gelmişti boku bokuna 200 bin euro bayıldık iyi mi, ucuz kapatmışsın.