DİKKAT Msn Ve Mail Yoluyla Pc Ye Format Atan Virüs...
-
Arkadaşlar eger size "Welcome to the matrix.pps" seklinde bir mail gelirse
sakin acmayin, hemen silin.. Bu yeni bir virustur..
hic bir fayda etmiyor . Eger bu gelen maili acarsaniz 10 saniye süren bir
animasyon cikiyor, ve bu süre icinde tüm HDD'niz siliniyor,
internet korsanlari IP ve mail adresinizi de ele geciriyor... -
internet korsanlari???
karayip korsanlari gibi bi$e mi? -
niye doru degil mi
-
Benim anakart yandı. jacksparrow.pps diye bişey geldi açtım "Kan hakkı alınmıştır dedi" sonra makineye bişey oldu.Açtım kasayı anakart yanmış.Kömür gibi olmuş.Teknik servise götürdüm adamlarda şaşırdı.
Jack Sparrow bilgisayar korsanı mıymış karayip korsanı mıymış neymiş.Hatta Kara İnci HackTeam'in başkanıymış bu eleman.
:D:D:D:D:D eheuehuehueheuh
-
cezaa1905 bunu yazdı:Arkadaşlar eger size "Welcome to the matrix.pps" seklinde bir mail gelirse
sakin acmayin, hemen silin.. Bu yeni bir virustur..
hic bir fayda etmiyor . Eger bu gelen maili acarsaniz 10 saniye süren bir
animasyon cikiyor, ve bu süre icinde tüm HDD'niz siliniyor,
internet korsanlari IP ve mail adresinizi de ele geciriyor...Ya olum biraz düşününde yazın bu kesin alıntı da.Şu bi gercek bilgisayar açıkken bir işlem yaparken ne C yi silebilirsin nede format atabilirsin izin vermez çünkü C'de(yada windowsun kurulu oldugu yer)windows oldugun için kendisinin silinmesine izin vermez çünkü işlem yapıyor..Mesela bir müzik aç dinlemeye başla daha sonra dinledigin müzigi sil bakalım silmesine izin vericekmi....!!! ok Dostum
-
uyariya gore cok sag ol
-
orxan_virus bunu yazdı:
uyariya gore cok sag ol
Buyur
-
Bu konuya bir örnek :
Dikkat Dikkat!!!
Topaccan@ameleler.ru adresinden gelen Msn İsteklerini kabul etmeyiniz!!!
Rus hekırlar türkiyeye saldıraya geçmiş. Bu adresi Msn'e kabul ettiğinizde bilgisayarınız formatlanacak hatta evinizdeki buzdolabının ampulu patlayacaktır...
Ülkemize bu tip nadide malların toplanmasının bana verdiği üzüntüyü size anlatamam...
-
renegadealien bunu yazdı:
Bu konuya bir örnek :
Dikkat Dikkat!!!
Topaccan@ameleler.ru adresinden gelen Msn İsteklerini kabul etmeyiniz!!!
Rus hekırlar türkiyeye saldıraya geçmiş. Bu adresi Msn'e kabul ettiğinizde bilgisayarınız formatlanacak hatta evinizdeki buzdolabının ampulu patlayacaktır...
Ülkemize bu tip nadide malların toplanmasının bana verdiği üzüntüyü size anlatamam...
hakkattende doğru abi ben ekledimde benzeri bir mail adresini listeme, direk masa üstünde duran nescafe express'imi bile içtiler.. "davay mavay" dedi adam meğerse rusmuş.. çok perişanım öyleki bi saatte yazamadım bi yazıyı.. (harbi..?) -
arkadaşlar böğle saçma şeyleri yemeyin reklama gelmeyelimmm biraz akıll lütfenn
-
iyi güzelde kardeş sonuna bişey eklemeyi unutmuşsun emeye sağgı lütfenn
altına şunu yazman gerekirdi >>>ALINTI<<<<