folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Dil Bölümü Okuyanlara Veya Bilgisi Olanlara Bir Sorum Var ?

Dil Bölümü Okuyanlara Veya Bilgisi Olanlara Bir Sorum Var ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba,bu sene üni. için sınavlara girdim,hazır ingilizcemde varken dil e de gireyim dedim,şimdi ist. ve marmara üni. alman dili ve edebiyatı oluyor fakat almancam yok,bazı arkadaşlar yarım yamalak tahmini bir bilgi verdiler,almanca mülakat sınav vs. olabilir dediler,bilgi sahibi olan arkadaşlar var mı ? 

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

mülakattan geçemezsen hazırlık okursun. ama istanbul dışında hazırlık olmadan sınav falan olmadan direk 1 den başlatan okullar var.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

yunusdogan bunu yazdı:
    -----------------------------

mülakattan geçemezsen hazırlık okursun. ama istanbul dışında hazırlık olmadan sınav falan olmadan direk 1 den başlatan okullar var.

Hocam eminmisin ? marmara ve ist. üni oluyor sıralama hesabı ile .. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

Ege Universitesi Alman dili ve edebiyati okudum, hazirlikla beraber toplam 5 sene.

Basta hazirlik gecme sinifi var, gecersen direkt birinci siniftan basliyorsun, gecemezsen hazirlik okuyorsun.

Hazirlik sinifini genelde yurt disindan gelenler geciyor.

Almanca bilmiyosan mecburen hazirlik okuyacaksin zaten.

Bahsettigin universiteler hakkinda ise herhangi bir fikrim yok, yalniz buyuk ihtimal ayni seyler soz konusudur.

Bortubocek sever
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Bloom bunu yazdı:

Ege Universitesi Alman dili ve edebiyati okudum, hazirlikla beraber toplam 5 sene.

Basta hazirlik gecme sinifi var, gecersen direkt birinci siniftan basliyorsun, gecemezsen hazirlik okuyorsun.

Hazirlik sinifini genelde yurt disindan gelenler geciyor.

Almanca bilmiyosan mecburen hazirlik okuyacaksin zaten.

Bahsettigin universiteler hakkinda ise herhangi bir fikrim yok, yalniz buyuk ihtimal ayni seyler soz konusudur.

eyvallah hocam,ege üniversiteside vardı zaten tarattığım motor'da , fakat ist. içi istiyorum,olmadı egeyide denicem. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

Yanilmiyorsam Maramara ve Istanbul universiteleri yurt disindan gelen ogrencileri kabul ediyorlar, benim zamanimda o sekildeydi, belki su an degismistir.

Bir de Ege universitesi Alman dili ve edebiyati bolumunde en iyi egitimi veren okul, yalniz baya bi zorlanirsin hazirlikli ol.

Bortubocek sever
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

hocam ösys kitapçığına bak. orada özel şartlar maddesine bak bölümün arkadan özel şartlardan o maddeyi oku olaya daha hakim olursun ama benim bildiğim böyle oluyor bende arap dili edebiyatı okuyorum.

Toplam Hit: 691 Toplam Mesaj: 7