folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dil Ve Konuşma Bozuklukları

Dil Ve Konuşma Bozuklukları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

arkadaşlar hani beyin kanaması geçirdimya sonrası konuşamıyorum. beni yaşatmak trekostami diye açmışlar boğazıma ordan nefes alabilmişim beslemişler falan. hem bundan hemde galiba beyinden konuşmıyorum. doktorlar bi konuşma terapisti muhabbeti döndürmüş ama işin üstüne tam düşülmedi. bi ara burdan yardım istemiştim.  önceki konumda; 

http://www.tahribat.com/forum/konusma-terapisti---yeni-208530

@blackhammer nickli mürid satesinde bi doktorla tanıştım ama  bu doktorla ben ortalama 10 günde sadece bir defa görüştüm. bir defa ders aldım diyelim. sonra benimle irtibatı kesti. doktor skype'den ekli sağlam biriside. ben yazıyorum müsait misiniz falan diye geri cevap bile yazmıyor.

@livane nickli müridin dediği yeri aradık. taa 8 şubatta bi boşluğu varmış.  

ben sakaryada yaşıyorum. varsa tercihen istanbul, izmit, düzce böyle bişey yapan bi yer tanıdığı olan var mı? başka illerde olabilir.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

konu özel bir konu herkesin bilgisi olabilecek bir konu değil. Yukarı yapayım görmeyenler bakar bi.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

Bende de var hocam bir türlü çözemiyorum =) daha 6 ay gideceğim belki de daha fazla.

raporun var mı para verme boşuna.

264 277 82 83 şu numarayı ara hocam sakaryada varmış.

Uzun süren terapi olur hocam.

http://www.skybd.org/dilvekonusma.aspx  burada izmit için var bir konuş.

koray tarafından 24/Ara/15 10:17 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 940 Toplam Mesaj: 3
konuşma terapisti