Dil Ve Konuşma Terapisti
-
arkadaşlar benim konu vardı hatırlayan olabilir
http://www.tahribat.com/Forum-Trakeostomi-206277/
şimdik böyle iş yapan birileri varmış. neyi nasıl yapıyolar işin tekniği nedir bilmiyom. böyle iş yapan tanıdığı olan var mı?
yada önce böyle bişeyi duyan var mı dye sorsaydım (:
-
Banada lazım
-
up olsun
-
Senin her konunu gördükçe mutlu oluyorum.
Derin düşüncelere dalıyorum. Büyük bir kaza atlattın.
Ne mutlu ki yaşıyorsun.
-
Geçmiş olsun, acil şifalar.
-
desteğiniz için çok teşekkürler arkadaşlar daha buraya yazamayan kişilerde dua ediyodur. çok sağolun allah razı olsun.
@zeybekustası
evet yaşıyom. gerçi iyiki kaza yapmışım diyorum. evleneceğim kızın tonla yanlışı varmış ben anca farkediyom söylüyolorda evet yanlışmış diyom. o zamanlar benim gözümü boyamış beni kandırmış herşeyi toz pembe göstermiş. kim bilir daha da büyük sorunlarla uğraşacaktım belki. garanti gelin kaynana sorunuyla uğraşırdım. işte o zaman napardım bilmiyom. garanti annemi seçerdim çünkü işin ucunda ahiret var cennet anaların ayakları altında...
-
ajan1111 bunu yazdı
desteğiniz için çok teşekkürler arkadaşlar daha buraya yazamayan kişilerde dua ediyodur. çok sağolun allah razı olsun.
@zeybekustası
evet yaşıyom. gerçi iyiki kaza yapmışım diyorum. evleneceğim kızın tonla yanlışı varmış ben anca farkediyom söylüyolorda evet yanlışmış diyom. o zamanlar benim gözümü boyamış beni kandırmış herşeyi toz pembe göstermiş. kim bilir daha da büyük sorunlarla uğraşacaktım belki. garanti gelin kaynana sorunuyla uğraşırdım. işte o zaman napardım bilmiyom. garanti annemi seçerdim çünkü işin ucunda ahiret var cennet anaların ayakları altında...
Sen anlatırken tüğlerim diken diken oldu.
Kız milleti ile başlayan ne kadar cümle varsa hepsi haklı.