folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dilekçe Örnek Lazım

Dilekçe Örnek Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DRIVER
    DRIVER's avatar
    Erkek

Beyler bana dilekçe örneği lazım..

Yürütmeyi durdurmalı, nöbetçi idare başkanlığına diye yazılacakmış. Arzuhalci ye gittik 30 lira para istiyor. O kadar para olsa yazdıracam. Bi bildiğiniz ve bilginiz varsa alamak istiyorum... Konu Ortalama yükseltmeden 1 dersle kalmam la ilgili. Fizikten 41 puan larak sınıfta kaldım. Hazırlık okumuş 3 yıllık lise öğrencisiyim. Anadolu lisesi öğrencisiyim. Fizik sınavım beklediğimin altında geldi (Hocayla takışmıştık....) . Sınavımın tekrar incelenmesi adına sabahtan beri dilekçe arıyorum. Zaten anam bilir kişiye para vermek için zar zor borç para aldı çok koyuyor. Eğer tanıdığınız hukukçu felan varsa bana vakit kaybettirmeyecek bir dilekçe örneği lazım......

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Erkek
    Dostum 30 ytl az bile. hatta çok az. hem dikkat et arzuhalcilere. yazdıkları dilekçelerle haklıyken haksız duruma düşebilirsin. Sen en iyisi bu dilekçeni bir avukata yazdır.

? z ı n ı s ı m a d n ı k r a f __ n i n e k i l h e T
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

hoca bıkac tane ornek buldum senın için...ama tum googleyı tarattım bulana kadar :D

NOT: bak hoca bunlar ortalam sınavı ıtıraz dılekcesı degıller..ama benzer sınavlardır..sen baslıgı veya dılekce gerekcesını...yanı bellı kısımları kendıne gore uyarlayıp kullanabılırsın...

-----------------------------------------------------------------------

ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI’NA

ANKARA

30 Haziran 2007 tarihinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı sonucu olarak tarafıma bildirilen puan, hesapladığım puan ile örtüşmemektedir. Bu hususa yönelik itirazımı sunmakla birlikte puanımın yeniden hesaplanmasını; bir hatanın olup olmadığının, ortaya çıkan farklılığın nedeninin, 4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu çerçevesinde, tarafıma yazılı olarak bildirilmesini talep ederim.

Saygılarımla,

…../…./………                                                                                         Ad-Soyad
                                                                                                           (İmza)

T.C. Kimlik No :

Baba Adı :

Doğum Tarihi :

Telefon No:

Adres :

...

------------------------------------------------------------------------

.../.../2006

İTÜ Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölüm Başkanlığı’na,

Aşağıda belirtilen sınavın cevap anahtarını inceledim. Maddi hata olup olmadığının belirlenebilmesi amacı ile sınav kağıdımın yeniden incelenmesi için gereğini bilgilerinize arz ederim

Saygılarımla

İmza

Öğrencinin

Adı

Soyadı

Numarası

Dersin

Adı-Kodu

CRN

Öğretim Üyesi

Sınavın

Türü

Grup No:

Sıra No

İtiraz Edilen Soru

Aldığı Not

---------------------------------------------------------------------------------------

____________,....../....../........  

STAJA BAŞLAMA DEĞERLENDİRMESİ

SINAV  İTİRAZ DİLEKÇESİ

TESMER BAŞKANLIĞI’NA

ANKARA 3568 sayılı Yasaya istinaden çıkarılan Staj Yönetmeliği hükümlerine göre ......../......../......... tarihinde düzenlenen Staja Başlama Değerlendirmesi sonucunun  yeniden değerlendirilmesini istiyorum.  Bilgilerinize arz ederim. Saygılarımla,                                                                                                                                  İMZAT.C.KİMLİK NUMARASI   :  .......  .......  .......  .......  ...........ADI SOYADI   : _________________________________________________________________________BABA ADI   : ___________________________________________________________________________BAYANLAR İÇİN KIZLIK SOYADI   :______________________________________________________ YAZIŞMA ADRESİ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________SEMT/ İLÇE  :  ___________________________________    Posta Kodu :  _________________________

İL  :  ____________________________________________

GSM                            :(_____) ____________________İŞ TELEFONU                        :(_____) ____________________EV TELEFONU          :(_____) ____________________FAKS                          :(_____) ____________________

e-posta                         : _________________________________________________

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

http://rapidshare.com/files/10615941/Dilekce_Programi.exe.html

Kardeş bu programda 1000 adet dilekçe örneği var. Umarım işine yarar. Kolay gelsin.

Naber la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DRIVER
    DRIVER's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar çok teşekkür ederim aradığınız için. Arkadaşın babası avukat kendisi. Kendisi zamanında sınıfta kalmış. Halimi anladı ücretsiz ce yazdı . Anneme verdim az önce ödedik ücreti dava açtık. Umarım o 41 aldığım kağıttan 4 puan daha çıkar.. ÇOOOOOOOOK teşekkür ederim yardım edenler çok..
Toplam Hit: 1377 Toplam Mesaj: 5