Dilekçeeee Yardımm
-
Mrhba arkdşlar Fatıh 2ci adliyesine 5-12 2008 de saat 11:00 şahit olarak katılmam gereken mahkemeye ist aydın uni bil meslek yuksek okulunda ögretim gördügüm için 5-12 2008 tarihinde saat 11:00 de girmem gerekn kamu yonetımı sınavı dolayısıyla katılamaycgmı belırtmek ısterım.
Abdurrahman Ustaoğlu
bunu dilekçe şeklinde daha belirgin kelimeler ile bana yazcak olan arkadaşa sonsuz teşekkurlermı sunacgm.bu şekilde yazdım doçent kabul etmedı olmamış falan dedi acil lütfen
-
tamamda nie iki konu açıyosun
bide açtığın yere bak hele:|
-
bu konunun cevabı http://www.tahribat.com/deletefolderlog.asp burda gibime geliyo
-
rizeli arkadaş normaldir aç gülüm aç konuları :) (tüm rizeliler üzerlerine alınmasın pazarlılar hariç)
-
tamam bi sakin ol bi yazan bulunur...
-
laf salatası yapmayın bişey bılmıyorsanız 2 kere acılmıs olabilir yanlışlıkla ahmak gibi yazılar yazmayın
-
FATİH 2. ADLİYESİ
Fatıh 2ci adliyesine 5-12 2008 de saat 11:00 şahit olarak katılmam gereken mahkemeye ist aydın uni bil meslek yuksek okulunda ögretim gördügüm için 5-12 2008 tarihinde saat 11:00 de girmem gerekn kamu yonetımı sınavı dolayısıyla katılamaycgmı belırtmek ısterım.
Abdurrahman Ustaoğlu
aynı şekilde yazıp imzala , o kadar önemli değil , hangi mahkeme olduğunu yaz , derdini anlarlar,
yanında boş kağıt getir , en kötü ihtimal oradaki Kalem de öalışanlar yardımcı olur , panik yapma
-
Son Açtığı Konular
Mahkemeye Dilekçe Yazmak Yardımm !!
Mahkemeye Dilekçe Yazmak Yardımm !!
Dilekçeeee yardımm
Kimsenin yapmadığı yada Yapıpta geliştirmediği bir KAMPANYA !
Kimsenin yapmadığı yada Yapıpta Geliştirmediği bir KAMPANYA !açılan konulara bak hepsi 2 şer kez çok heycanlı bi mürid :)