Dilenciler Ve Ben
-
arkadaşlar bilenler vardır bizim sakarya ormanpark'ın çıkışındayım bi adam yaklaştı belli para isteyecek gelirken bi 100 lira lafı etti dediğini tam anlamadım ama şunu anladığıma eminim, diğer insanlar 100 liradan aşağı vermiyormuşlar ve onunda 100 lira ihtiyacı kalmış böyle şeyler diye diye yanıma geldi beni volkırla="tutunarak yürümeye yarayan bisiklet diyeyim" görünce hemen "Allah şifalar versin" moduna geçti ve "bende" kendimi bildim bileli pantolonun sağ cebine ufak paraları koyarım=bu zamanlar için 1 tane bile olsa da 5 lira ve 10, 20 liralardan 100 lira etmeyecek paraları koyarım, hep cüzdan kullandım cüzdana büyük paraları koyarım. bu dilenciye iyilik ettim 2 tane 10 lira verdim (: resmen adamın akrabalarına küfür etsem :D bu kadar surat ifadesi değişir (: bişeyler dedi dedi uzaklaştı.
ulan benim fiziki halimi bizim eve kadar bana ziyarete gelen bizim dönemimizin istanbul tayfası gördü. kazayı yaptığım hafta galiba, Annem doktorlardan habersiz çekmiş resim eklemeyi beceremedim link atayım;
https://drive.google.com/file/d/1tCJIBnI9qm6g7e8hwyOgb35V9-OE84wP/view
buda en temiz halim (:
bu fotoğraflarla bende mi dilensem? her cuma 300-500 lira çıkar :D en temiz para :D
galiba dilencilikte mesleğe dönüşmüş :D kim daha iyi ağlarsa o kadar mesai falan :D
bu işlerde bilmiyorlarki yüzünde boğazında bıçakla kesik izi şart :DDD