Dilencinin Paraları 3 Günde Sayılabildi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Hindistan'ın Kalküta kentinde bir banka, hesap açtırmak isteyen Laxmi Das adlı kadın dilencinin getirdiği madeni paraları 3 günde sayabildi.

Das, 91 kilogram gelen paraları, çocuk felci olduktan sonra, 40 yıldır biriktirdiğini söyledi. 16 yaşında dilenmeye başlayan Das, “Bu paraları dilenemeyeceğim günler için sakladım. Bir gün yaşlanacağımı biliyordum” dedi

vay be :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

haber7.com 15:33 haberi

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

valla iyi para var bu işte 3 gün sayılamadığına göre :):) başlşasakmı ne

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkishiptar
    turkishiptar's avatar
    Erkek

oha be adam bide geleceğini düşünüo yatırım yapıo bune ya biz gece gün çalışıoz yine gelecek için bir tane dikili taşımız yok. hem dilenciliği yaşı yok sermayesi yok ama adam hala düşünüo geleceğini..

İNADINA TeXaS..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek

12.07.2008 17:48 - Bu haber 26.564 kişi, ..... Haber bugün 4.538.389 kişi tarafından okundu

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Yardıma muhtaç biri la buna bi para sayma makinası gerek (:

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dj_hacker
    dj_hacker's avatar
    Erkek

çırak arıomu o dilenci yanına acilen parayı bulmam lasım:D

olmadı tbt bulusmalarında bisde dilencilik yapalım bisim paralar 1 haftada anca sayılır:D:D:D

Toplam Hit: 1077 Toplam Mesaj: 7