folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dinamik IP Den Adresini Bulmam Gerekli!

Dinamik IP Den Adresini Bulmam Gerekli!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MangonelHACK
    MangonelHACK's avatar
    Erkek

Merhaba. Benim 3-4 tane sitem var ve birisi gelip kişisel sitemin ziyaretçi defterine ana avrat sövmüş... Sitelerimden birinden bahsetmiş şuan oynanan webtabanlı rpg oyunu. Bununla hava attığımı, okulda gününü göstereceğini söylemiş...

Elimde tarih ve IP kayıtlı. Yapmış olduğum okulumuzun sitesi ve oyunun log sistemlerine baktm adamın IP sine rastlayamadım. Ama kişisel sitemin ziyaretçi defterinde türkiye saatine göre tarih ve IP adresi kayıtlı. RIPE.net ten sorguladığıma göre İst.-Ataköy şebekesine bağlı.

Gerekli traceroute ping işlemlerini ve screenshot ları çektim kaydettim. Acaba savcılığa başvurunca olacaklar ve prosedür hakkında bilgisi olan, daha önce denemişliği olan var mı?

Sevgiler.

NE KADAR BİLİRSEN BİL, BİLDİĞİN SADECE KARŞIDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    prosedürü bilmiyorum ama savcılığa başvurunca tarih ve ip yi verdiğind eadamında suçu ispatlanırsa adresini bulursun lise zamanımda okula karşı bi site açmışdı lavuk bende müdürle aramı güzelleştirmek için siteyi hackleyip denyonun ftp ye giriş tarih ve ip lerini verdim yaklaşık 1 ay sonra lawuğun ismi adresi herşeyi geldi okuldan atıldı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MangonelHACK
    MangonelHACK's avatar
    Erkek
    abicim peki savcılığa şimdi resmi olarak başvurmuşsun da kişisel başvurular değerlendirilio mu

NE KADAR BİLİRSEN BİL, BİLDİĞİN SADECE KARŞIDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR...
Toplam Hit: 1001 Toplam Mesaj: 3