folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Direct Draw Nedir Bu Hataya Ne Sebep Olur Nasıl Çözülür

Direct Draw Nedir Bu Hataya Ne Sebep Olur Nasıl Çözülür

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Emülatör oyunu indirdim, full ekran yapınca direct draw hatası verdi oyunu kapattı nedir bu direct draw ne işe yarar neden hata verir,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Yardım için güncel,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

DirectDraw, DirectX içinde gelen, Windowsun ekran kartının 2B çizimlerini kolaylaştıran bir apisi. Direct3D'nin bir parçası olarak DirectX ile birlikte yükleniyor. Güncel ekran kartı sürücüleri ve güncel DirectX eğer sistem hatası yoksa sorunu çözer. Tabi uygulamanın da düzgün çalışıyor olması önemli. Şimdiye kadar böyle bir hata ile karşılaşmamanızdan, uygulamanın hatası olduğunu söyleyebiliriz. Emülatör hangisi bilemiyorum ama birden fazla render plug-in'i olabilir. Emülatör ayarlarından başka bir plug-in seçmeyi deneyin ya da mevcut plug-in'in yeni bir sürümü var mı diye kontrol edin (daha eski bir sürüm de düzgün çalışıyor olabilir).

Olaylara karışmayın!
Toplam Hit: 682 Toplam Mesaj: 3