Direct-X 9 İle 10 Arasında Büyük Bir Fark Varmı?
-
selam beyler 1 aydır çok büyük sıkıntı içerisindeyim bir pc aldım birüsür problem çıktı..örnek ekran kartıyla işlemci hızı uymuyordu değişitrdik vs...şimdi yeni bi ekran kartı taktım ati readon hd +2400 pro ... direct x 9 yüklü örnek test için crysise giriyorum..cpu birden %100 oluyor giriş ekranında bile ses ile beraber gelen bir takılma oluyor..mevcut işletim sistemim vista sp1 direct -x 9 yüklü..10 yüklesem sizce düzelirmi ? düzelmese bile sorun ne ki .? tşk
-
o kartla güzel oyun oynamayı hayal etme :| oyun için performans kartı değil :/ vistada bildiğim kadarıyla ztn dx10
kendiliğinden yüklüydü sankim ayrıca :/
-
evet hocam vistada direct-x 10 yüklü geliyor zaten...ekran kartı oyun için yeterli bir kart değil kanımca...ama yinede ana kartının firmwaresini güncellemeyi den :) belki bişeyer düzelir son direct-x güncellemelerini yap...ekran kartın için ne stabil sürücü hangisi ise araştır onu kur :)
-
heacker61 bunu yazdı:
-----------------------------
evet hocam vistada direct-x 10 yüklü geliyor zaten...ekran kartı oyun için yeterli bir kart değil kanımca...ama yinede ana kartının firmwaresini güncellemeyi den :) belki bişeyer düzelir son direct-x güncellemelerini yap...ekran kartın için ne stabil sürücü hangisi ise araştır onu kur :)
-----------------------------
hocam söz konusu ekran kartının 256 mb lık versiyonu laptopumda var..crysisi mediumda hiç kasmadan oynayabiliyorum..bu bide 512 mb :P anlamadım gitti -
ya a.q cd bozukmuş :W 1 haftadır çekiyorum niye böyle oluyo diye..cod4 yükledm full özellikler 0 kasmada oynanılabiliyor
Toplam Hit: 859 Toplam Mesaj: 5