Directx Ve Opengl Sorunu
-
Benim pc kafayı yedi:) kaç aydır böyle bi türlü bulamadım çaresini..
Software çalışan oyunlar çok güzel çalışıyo.. DirectX ve OpenGL isteyenlerde ekran kesik kesik oluyo sonra takılıyo hiç bi türlü düzeltemiyom. çalıştır'a dxdiag yazıp 3d sınaması yapıyom onda da aynı şekilde takılıyor.. BuNuN çaresi Ne olabilir? servise göNderdim yapamadılar.. Yardımcı olursaNız çok makbule geçicek.. Allah razı olsun şimdiden... -
Ekran kartından dolayı hoca ekran kartın ne?
1.Driverini kur
2.Driver güncellemesi yaptır
3.Bi de slotunu değiştir bakam -
daha yksek bir ekran kartı ile değiştirirsen kendi ekran kartını sorun hallolur.. Büyük ihtimalle ekran kartın desteklemiyor (kaldırmıyor)
ya da arkadaşın dediği gibi driverlerini güncelle ki böyle olduğunu sanmıyorum.Çünkü teknik serviste yapmışlardır. Dediğim gibi kartı değiştireceksin ya da o oyunları oynamayacksın ya da katlanacaksın
3D mark adlı bi benchmark programı va.Onu kullan ve ordaki değerleri karşılaştır olmsı gerekenden. Kapsamlı bi programdır.Sana oyun oynatarak test yapıyor! Orda herşey daha net ortaya çıkacaktır
www.download.com dan bulabilisin programı
kolay gelsin
-
Kaldırmıyor olabilir demişsiNiz de daha öNcedeN oyNadığım oyunlar buNlar mesela 256 ram 64 onboard ekran kartı NFS Underground 2 oynayabiliyorken şimdi oynayamıyorum... Driveri nasıl güNcellices bi de oNu tarif etseNiz ??
edit:
3dMark2001 i denedim oNda da ayNı şekilde takıldı.. ekran kesik kesik oluyor soNra kilitleniyor.
Toplam Hit: 987 Toplam Mesaj: 4