Diş Dolgusu Hakkında
-
Merhaba.Benim 3-4 tane dolgum var.Ben bu dolguları yaptırırken bana doktor en beyaz dolguyu koydum dedi ama dolgular yaklaşık 1 ay sonra matlaştı ve güneşde siyahımsı görünüyorlar.
Şimdi bazı yerlerde porselen dolgu diye görüyorum ama o porselen dolguda matlaşıyor diyor kullananlar.Benim dişlerim normalde cok beyazdır acaba ne yaptırmam lazım o dişin yerine en doğal görünen ?
-
dişler içten çürümeye devam ediyor olabilir.
benimde beyaz dolgu var. ama alttan çürümeye başladı 2 senedir. şimdi rengi sarımtrak oldu bazı yerler karardı filan korkudan gidemiyom dişciye :D
-
FOXXLY bunu yazdı
dişler içten çürümeye devam ediyor olabilir.
benimde beyaz dolgu var. ama alttan çürümeye başladı 2 senedir. şimdi rengi sarımtrak oldu bazı yerler karardı filan korkudan gidemiyom dişciye :D
o zaman doktor iyi alamıyor mu ki acaba cürük olan bütün kısmı ondan mı oluyor.Ne yaptırcaz aga o zaman 50 Cent diş yaptırmış gerçek diş :D Ha bizde o kadar para yok ama kesin cözüm olcaksa ilerde bişeyler yaptırmaya calısırız :D
-
eğer çürümenin farkına vardıysanız çürük tamamen temizlenmemiş demektir alttan alttan çürür ve çürüme çok ilerler ise kanal dolgusu yapılmalıdır normal dolguya göre daha pahalıdır .. dahada ihmal ederseniz implant yada köprü yaptırmanız gerekir onlar ise 1 ila 3 bin lira arasında değişir zaman yakınken dolgu ücretiniz artmadan gerekli işlemleri yaptırın.
-
doktor çürüğü iyi almıştır büyük ihtimal de . dişin sağlam kalan kısımları çürümeye başlamışta olabilir, kendimden biliyorum.
-
Bende başladım diş tedavisine bir kanal tedavisi için gittim 8 tane çürük çıktı. Dişimin bir tarafına 2 tane dolgu yaptı yaptığı günden beridir yemek yiyemiyorum 1 hafta kadar oldu yapalı. Doktora gidiyorum 2 hafta daha ağrısı geçmezse sinirlerini alırız diyor. Sizinde dolgu yaptırdığınızda sinirleriniz alınmadımı arkadaşlar