Diş Dolgusu Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Merhaba.Benim 3-4 tane dolgum var.Ben bu dolguları yaptırırken bana doktor en beyaz dolguyu koydum dedi ama dolgular yaklaşık 1 ay sonra matlaştı ve güneşde siyahımsı görünüyorlar.

Şimdi bazı yerlerde porselen dolgu diye görüyorum ama o porselen dolguda matlaşıyor diyor kullananlar.Benim dişlerim normalde cok beyazdır acaba ne yaptırmam lazım o dişin yerine en doğal görünen ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

dişler içten çürümeye devam ediyor olabilir.

benimde beyaz dolgu var. ama alttan çürümeye başladı 2 senedir. şimdi rengi sarımtrak oldu bazı yerler karardı filan korkudan gidemiyom dişciye :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

dişler içten çürümeye devam ediyor olabilir.

benimde beyaz dolgu var. ama alttan çürümeye başladı 2 senedir. şimdi rengi sarımtrak oldu bazı yerler karardı filan korkudan gidemiyom dişciye :D

o zaman doktor iyi alamıyor mu ki acaba cürük olan bütün kısmı ondan mı oluyor.Ne yaptırcaz aga o zaman 50 Cent diş yaptırmış gerçek diş :D Ha bizde o kadar para yok ama kesin cözüm olcaksa ilerde bişeyler yaptırmaya calısırız :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

eğer çürümenin farkına vardıysanız  çürük tamamen temizlenmemiş demektir alttan alttan çürür ve çürüme çok ilerler ise kanal dolgusu yapılmalıdır normal dolguya göre daha pahalıdır .. dahada ihmal ederseniz implant yada köprü yaptırmanız gerekir onlar ise 1 ila 3 bin lira arasında değişir zaman yakınken dolgu ücretiniz artmadan gerekli işlemleri yaptırın.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahramann
    Kahramann's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

doktor çürüğü iyi almıştır büyük ihtimal de  . dişin sağlam kalan kısımları çürümeye başlamışta olabilir, kendimden biliyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zfr321
    Zfr321's avatar
    Erkek

Bende başladım diş tedavisine bir kanal tedavisi için gittim 8 tane çürük çıktı. Dişimin bir tarafına 2 tane dolgu yaptı yaptığı günden beridir yemek yiyemiyorum 1 hafta kadar oldu yapalı. Doktora gidiyorum 2 hafta daha ağrısı geçmezse sinirlerini alırız diyor. Sizinde dolgu yaptırdığınızda sinirleriniz alınmadımı arkadaşlar

Toplam Hit: 950 Toplam Mesaj: 6