Dış Ticaret İle İlgililer...
-
Serbest Bölgeler veya Serbest Bölgeler Mevzuatı Konulu Bir Tanıtım Filmi Arıyorum ama internette bulamadım.Serbest Bölgeler mevzuatı nedir ne işe yarar gibisinden bilgilendirici bir video ödevim var.Video bulmam lazım muridler acil yardım ederseniz minnettar olurum :/ Nette Aradım Bulamadım ben malesef :S
-
serbest bolge dedigin iki ulke arasi mi ? oyle ise ben 1 sene meksika - belize sinirinda calistim serbest bolge idi. bilsem senin icin bi video cekerdim istedigin turden :) oyle dukkan dukkan gezip video cekmemi istersen gidince cekerim senin icin.
-
Serbest bölge genellikle Sınırlarda yada Limanlarda olur.. Eğer bir liman veya sınır(kendi ülkende bulunan) Serbest bölge özelliğine sahip ise oraya soktuğun her mal ülken için ihracat sayılır.Yakın çevrende böyle yer varsa al eline bi telefon git cek videonu :)
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
serbest bolge dedigin iki ulke arasi mi ? oyle ise ben 1 sene meksika - belize sinirinda calistim serbest bolge idi. bilsem senin icin bi video cekerdim istedigin turden :) oyle dukkan dukkan gezip video cekmemi istersen gidince cekerim senin icin.
-----------------------------hocam öyle değilde serbest bölgeler nedir ne değildir tanıtım amaçlı video yani.