folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dış Ticaret İle İlgililer...

Dış Ticaret İle İlgililer...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

Serbest Bölgeler veya Serbest Bölgeler Mevzuatı Konulu Bir Tanıtım Filmi Arıyorum ama internette bulamadım.Serbest Bölgeler mevzuatı nedir ne işe yarar gibisinden bilgilendirici bir video ödevim var.Video bulmam lazım muridler acil yardım ederseniz minnettar olurum :/ Nette Aradım Bulamadım ben malesef :S

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

serbest bolge dedigin iki ulke arasi mi ?  oyle ise ben 1 sene meksika - belize sinirinda calistim serbest bolge idi. bilsem senin icin bi video cekerdim istedigin turden :) oyle dukkan dukkan gezip video cekmemi istersen gidince cekerim senin icin.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Serbest bölge genellikle Sınırlarda yada Limanlarda olur.. Eğer bir liman veya sınır(kendi ülkende bulunan) Serbest bölge özelliğine sahip ise oraya soktuğun her mal ülken için ihracat sayılır.Yakın çevrende böyle yer varsa al eline bi telefon git cek videonu :)

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

SysTeMeRRoR bunu yazdı:
    -----------------------------

serbest bolge dedigin iki ulke arasi mi ?  oyle ise ben 1 sene meksika - belize sinirinda calistim serbest bolge idi. bilsem senin icin bi video cekerdim istedigin turden :) oyle dukkan dukkan gezip video cekmemi istersen gidince cekerim senin icin.

-----------------------------

hocam öyle değilde serbest bölgeler nedir ne değildir tanıtım amaçlı video yani.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
Toplam Hit: 596 Toplam Mesaj: 4