folder Tahribat.com Forumları
linefolder Python
linefolder Discord Mesaj Botu

Discord Mesaj Botu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

DC'de istediğim serverlardaki kanallara mesajlar atıp spam'e takılmayacak bot yazılabilir mi?

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    break bunu yazdı

DC'de istediğim serverlardaki kanallara mesajlar atıp spam'e takılmayacak bot yazılabilir mi?

Bunun bi değişiği olan tokenli versiyonunu kullandım.Token alıp arkadaş listendeki herkese delaylo bi şekilde mesaj atabiliyorsun.

Ignorance is bliss.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

DC invite kodu ile giriş yapacak olur mu arkadaşlar?

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

python kismini bilmiyorum hocam ama gönüllü bir proje icin discord ile login yaptim ve discord bot olusturdum bu bot kisi guild'e üye degilse üye yapiyor ve bir rol veriyor. Ilk tecrübem oldugu icin bazi seyleri anlamam zaman aldi ama API isleyisini kavradiktan sonra gerisi kolay. API destekleri harika. Ben tabi harici bir kütüphane kullaniyorum ama daha önce API'ye get-post requestler yollayip halledebiliyordum

Gördügüm kadariyla kanallar bot olup olmadigini anlamak icin captcha ya da diger önlemler koyuyor. Iste suna bas buna bas. Bu kisimlari elle yaparsan, normal bir kullanici olarak katilmis oldugun guild'lere mesajlar atabilirsin diye düsünüyorum. 

unbalanced tarafından 24/Oca/22 10:46 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 1502 Toplam Mesaj: 4
bot discord