Discovery 4GB Mavi 150 TL
-
Merhabalar Müritler
2 Ay önce internetten aldığım ve sorunları çıkan telefonumu satıyorum
Sorunları
-Daha önce Şarj Soketi tamiri görmüş yapan adam lehimi taşırınca kameranın devrelerine gelmiş ve kamera çalışmıyor ve Usb takınca Pc okumuyor telefonu.Bu sorun bu tamiri yaptıran çoğu insanda mevcut (http://ozoglutelekom.net/teknik-servis/general-mobile-teknik-servis/)
-Ekranın Sol tarafında sarı leke bulunmaktadır. Dokunmatiğe zararı yoktur
Telefonuna sim takıp kamera hariç tüm özelliklerini çalıştabilirsiniz
Ben Neden Satıyorum
Çünkü borcum var ve artık sıkıldım. Diyarbakırın Bismil ilçesindeyim telefon tamirinden çok anlayan biri yok , telpaya gönderdim kabul etmediler başka servise verdim çok işi var işte yok bilmeme ne, ne, anakart satmaya çalıştılar. Yani tanıdığınız olursa basit şarj soketinin bölümünü sökecek temizliyip takacak. Tahrip olmuşsa yol açacak. Eskiden telpa yapıyordu ama artık direk anakart değişimi iştiyor çünkü dava açtılar şarj soketi için onlarda parayı anakart değişiminden alıyorlar.
Kısacası netten anakart 150 tl 16gb.
Ekranda çerçevesi ile 100tl
Anakarta tamiri tanıdığınız yada yapan varsa 50tl
Yani yaptılırsanız 300tl mal olur. Yaptılmaz sıfır takarsanız 400tlye. Parça olarak satarsanız 150tl fazla tutar, şarjı kapağı kameraları(Teknik servis kamerada sorun yok dedi) İmeileri alt cipi felan daha fazla eder
Ve EN Büyük Sebebi. Üniversite sınavlarına çalışıyorum, Telefon Neyime benim. Aldık sonuç ortada…
Resimleri

-
Eğer Alan olursa Rom yükleme kurma, Apk İndirme Hilesi felan yardımım olacaktır
-
Hayırlı satışlar en sonunda bıktın her halde anakart işi olmadı mı.
-
JuMaN bunu yazdı
Hayırlı satışlar en sonunda bıktın her halde anakart işi olmadı mı.
Yapan yok hocam :( Tanıdık yok ulaşma yok para yok yok da yok :(
-
Osuruk çin tableti almak yerine bunu almak daha mantıklı
-
Huerfanos bunu yazdı
-
zalimadam bunu yazdıHuerfanos bunu yazdı
valla hocam oyunda oynamısım . romda denemesimi . internete girmişim. öyle sorunu yok telefonun. bataryası baya iyi durumda . işte param yok :(
-
Aldım hocam ibanını. Gönder hayırlı olsun
-
bladex38 bunu yazdı
Aldım hocam ibanını. Gönder hayırlı olsun
Arkadaş ile anlaştık hayırlısı ile yarın kargoluyacam