Discovery Channel (Dijitürk)
-
beyler dijitürk Discovery Channel'ı kaldırdı
internet izleyebileçeğim bir link war mı(türkçe)
not:yabançı deil warda türkçe yok)
-
11966-12500 H frekansında yayın veriyo yanlız arasıra şifreleniyo ama genelde açık DSmart paketine geçti o kanal
-
bende d-smart ta yok digiturk de ama izliyom hiç de şifrelenmiyo....
-
hoja bizde 82.kanaldaydı şim o kanalda başka kanal çıkıyor:S
-
aha şimdi buldum onlar ücretsiz yayına geçmiş..türksattan izliyebiliosunuz...
yıllardır beklenilen kanallar nihayet Türksat'ta şifresiz yayına başladılar.kanalları izleyebilmek için uydu alıcınızın kanal ekleme bölümünden aşağıdaki frekansları eklemelisiniz. Animal Planet ve Discovery Channel:
Frekansları;
Frekens:11966
Sembol oranı:12500
Horizantal
30.12.2006
bende desem nasıl izleyebiliorum...
-
Ücretsiz değil develer ben 24 saat izliyorum Doğan holding aldı D smart aboneleri için çalışıyo izlene biliyor ama bazı programlarda sadece D smart aboneleri izler diyor ücretsiz olanlar eski bölümleri
-
hoca bu konuyu daha once iki kez actım ama yayın veren bi link çıkmadı kimseden...
-
arkadaşlar şimdilik şifresiz o da bazı programlara şifre koyuyor yakında o da gider sen en iyi sis d-smart al.bu a....koduklarım beleş izlettirmez bunları
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
Ücretsiz değil develer ben 24 saat izliyorum Doğan holding aldı D smart aboneleri için çalışıyo izlene biliyor ama bazı programlarda sadece D smart aboneleri izler diyor ücretsiz olanlar eski bölümleri
-----------------------------
ewt katılıyorum
-
arada bi şifreleniyo o kötü ya ama ben şei izlemei istiorem Discovery Science Channel (bilim kanalı) bu sadece dsmart ta ne yazikki, dsmart aldırtsammıki bizimkilere ya ?!?
Toplam Hit: 1687 Toplam Mesaj: 10