Discovery Channel Key
-
arkdaSlar bende discovery nin keyi wardi ama artik islemio bana discovery nin keyini werebileck biri warmi olmasa bile yararlanabilecegim saglam bi site werirseniz çok sewinirm simdiden Allah Razi Olsn
-
Arkadaşım discovery ne ??? version ne ??? şunun adını tam yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.
Not:konuyu yanlış yere açmışsın. -
Doğru yere açmış konuyu discovery channel( bir tür belgesel kanalı) çaktın.. Bizde de var bu kanal :)
-
haa.ben bunu program sandım :D :D
arkadaşım prdn yaw dalgın anıma denk geldi herhalde.delphi ile uğraşıomda. -
kardeşler evinde discovery channel göstern bimürit bana biss keyini werebilir mi
benm recever da göstermio discovery -
sana biss keyini verememde sağlam bir yer biliyorum burdan yararlanırsın ;)
http://www.turkeyforum.com/satforum/ -
ewy.saolasın umarım işime yarar
-
hojam discovery nin biss şifresini ntv dt nin zoruyla değiştriyor.Çünki aynı yayını dt de veriyor.o yüzden sık sık şifre ve provider id değiştiryor o yüzden biraz beklemeni söleyebilirim yakında çıkar tekrar
-
Digiturk varsa kolay... opos keyini yolluyayim! :D:D
-
konu harbi çok alaka olmuş :P ...turksat anteninden izleyemezsin arkadaşım..biss keyi yok yane..bu kanal ankara kablo yayına iletilmek için uyduyu kullanıo..yani sadece onun için ...digiturk üzerinden yayın izlenebilir....bazen bu keyler sızıyorrdenk gelirse izlersin..ama turksat daki discovery i unut....şimdi conax dan başladılar ntv discovery nba cnbce filan...sanırım ntv paketi bu...belki zamanla bu paketin conax keyleri sızarsa izlersin...
Toplam Hit: 4852 Toplam Mesaj: 10