Discovery On Cam 4 Kez Kırıldı
-
Beyler bu siktigimin telefon cam değişimine verdiğim para telefonu geçti, ama bu sefer dokunmatik çalışıyor sadece on cam catladi sadece on cam satilirmi yoksa hep simi değişecek
-
Orijinal cam taktirmazsan olacağı o zaten.
-
Dokunmatik değişmiyo hocam onlarda komple panel değişiyo bide bi kaç çeşit var adi olanlar hemen kırılıyo
-
Bu kaliteli yı nereden bulurum
-
O konuda bilgim yok hocam
-
ibrahimeren bunu yazdı
Beyler bu siktigimin telefon cam değişimine verdiğim para telefonu geçti, ama bu sefer dokunmatik çalışıyor sadece on cam catladi sadece on cam satilirmi yoksa hep simi değişecek
hocam eğer çok rahatsız edici bi kırık yoksa böyle devam et , canı çıkana kadar kullan sonrada kurtul bence o telefondan..
-
hocam klasik laftır " sat diskavri al"
bencede sat yine diskavri al :P
-
yok valla daha para vermeyecem bu siktiğimin telefonuna şu kırılmaz ekranlı sonyler den alacam :) amk şansımıza oda paramparça olur
-
ibrahimeren bunu yazdı
yok valla daha para vermeyecem bu siktiğimin telefonuna şu kırılmaz ekranlı sonyler den alacam :) amk şansımıza oda paramparça olur
30-40 lira arası kırılmaz ekran koruyucular var diye biliyorum , al onlardan bi tane kırılmasın..
-
2 haftada 2 ekran bozan biri olarak koyim o telefona hocam. hiç masraf yapma. telefoncuda dedi, bi kere arıza vermeye başladımı gerisi geliyor diye
-
sadece dün 3 kez düşürdüm yere , bana mısın demedi, cizik catlama vs yok , bilmiyorum nasil nerede düşürüyorsunuz ama olmayınca olmuyor, olacağı varmış diyelim :)