folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Discovery"De Engelleyenleri Nasıl Görebilirim?

Discovery"De Engelleyenleri Nasıl Görebilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oyyuncuu
    oyyuncuu's avatar
    Erkek

ark. Discovery'de engelleyenleri nasıl görebilirim?

Ben başka bi oturum açıyorum orda engelliyorum ondan mı görünmüyor

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

şöyle anladım sorunu:

msn de engelleyenleri discovery vasıtası ile nasıl görürüm.

direk görebiliyormusun bilmiyorum hiç kurcalamadım, ancak biri seni engellediğinde yahut sildiğinde discovery bir uyarı penceresi ile durumu sana haber verir 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oyyuncuu
    oyyuncuu's avatar
    Erkek
    sana bir pm attım bakar mısın
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

seni engelleyenleri hiç bir türlü göremezsin sadece silenleri gösterir o dalga...

tabi engel için var çaresi falan diyorlar ama kolpadır gibim... 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    Engelleyenleri anlama yöntemi vs die ortalıkta bi yöntem var ama ne kadar tutarlı olur belli değil,biraz kolpa gibi duruyor.Discovery deki o dalga da artık çalışmıyor diye biliyorum,epey eskiden işe yarıodu ama...

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Dostum şöyle bir yöntem var ama ne derece sağlıklı çalışıyor bilmiyorum. Msn Plus diye bir program var.Onun bir özelliği, bir kişiye bildirim atıyabiliyorsun ve msn plus senin için o kişiyi takip ediyor. Mesela diyelim en yakın arkadaşına bu özelliği atadın. Atadığın özellikte şu olmalı; "Bana konuşma penceresi açtığında uyarı olarak göster."

Arkadaşın offline olarak oturum açıp olaki sana konuşma penceresi açarsa birşey yazmasa bile, sağ alt köşede bu uyarı çıkıyor. Listende offline gözükse bile sen onun esasında online olduğunu görebiliyorsun. E ona konuşma penceresi açtırmanın tekniğide tamamen sana kalmış. Böyle biraz garip bir avatar kullanırsın, oda avatarnı seçemeyip daha iyi bakabilmek için konuşma penceresini açarsa sende farketmiş olursun. İşte böyle birşey... Hadi kolay gele!

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek
    benim anlayamadığım şey seni engelleyeni neden görme ihtiyacı duyduğundur. eğer sürekli msn'i kapalı gözüküyorsa engellemiş demektir.beni engelleyeni ben hayli hayli engellerim. şeyime bile takmam.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
Toplam Hit: 2253 Toplam Mesaj: 7