Disk %100 Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

merhaba hocalar.

herhangi bir programı çalıştırdığımda disk %100 oluyor 10-15 dk sonra kendi kendine kapanıyor. sizce sorun neyden kaynaklanıyor ? 

sistem win10

ReyiZ tarafından 31/Ağu/15 14:30 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

Windows 10 temiz kurulum yapmayıp yükseltme yaptıysan hata almış olabilirsin. Çünkü çoğu kişi de saçma sapan hatalar veriyor yükseltmeden sonra.

imza.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek
    cankol bunu yazdı

Windows 10 temiz kurulum yapmayıp yükseltme yaptıysan hata almış olabilirsin. Çünkü çoğu kişi de saçma sapan hatalar veriyor yükseltmeden sonra.

direk kurdum hocam yükseltmedim.zemana ile tarattım makineyi zaten oyun vs. de yok niye böyle oluyor anlamadım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo

bu sorun windows8,8.1de de var...

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek
    WH0 bunu yazdı

bu sorun windows8,8.1de de var...

evet hocam baktım anlatılanları da yaptım ama nafile  çare yeniden format galiba 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Windows arka planda gerekli servisleri çalıştırıyordur,işi bitince zaten durur.

Fakat kapanıyor dediğin şey eğer bilgisayarın kapanması ise o zaman ısı problemi var demektir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

bilgisayarıma gir c sağ tık özellikler orada arama sonuçları için dizin bıdbıdı var oradaki tiki kaldır hepsine uygula de ardından hata verirse yoksay de uzun bi süre bekle ardından aynı işlemi diğer sabit sürücülerin için yap ardından bi yeniden başlat %100 sorunun gitmiş olacak 8 de de aynı bok oluyordu bu şekilde çözüme kavuşuyordu.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı

bilgisayarıma gir c sağ tık özellikler orada arama sonuçları için dizin bıdbıdı var oradaki tiki kaldır hepsine uygula de ardından hata verirse yoksay de uzun bi süre bekle ardından aynı işlemi diğer sabit sürücülerin için yap ardından bi yeniden başlat %100 sorunun gitmiş olacak 8 de de aynı bok oluyordu bu şekilde çözüme kavuşuyordu.

bende bu şekilde çözmüştüm 8.1 de

Anarsistherif...
Toplam Hit: 847 Toplam Mesaj: 8
disk%100 hata