folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Disk Birleştirme (Yardım Çok Acil)

Disk Birleştirme (Yardım Çok Acil)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tyler371
    tyler371's avatar
    Erkek
    arkadaşlar ben disk birleştircem ama bi sorunum war. bunu yaparken bilgisayardaki tüm işlemleri sonlandırmam gerekir mi? mesela msni kaptmalı mıyım? yada windows media player açık kalsa bi zararı olur mu? çok acil cevap yazarsanız sevinirim.

korku nedir bilmeyiz biz dağların erleri yuva yaptık göklere başdöndüren yerlere engel tanımaz aşarız yüce engin dağları el verir uzanırız mor siyah bulutlara ben türk KOMANDOSUYUM düşmanı çelik pençemle ezerim her yerde ben varım havada karada denizde çölde batakta çatakta her zaman ve her yerde hazır? DAİMA HAZIR hazır? DAİMA HAZIR kim? KOMANDO kim? KOMANDO olamazsın? YAH olamazsın? YAH komandolar? ALLAH komandolar? ALLAH ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN AMİNN...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek
    sonlandırsan iyi olur çünkü kasıo biraz pcyi sanırsam...

Orman Mühendisi //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    birleştir gitsin be kardeşim bukadar panik olmana ne lüzum var bende bişe zannettim yaa allahalla kaç gb hdd den

tahribat.com a can feda
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tyler371
    tyler371's avatar
    Erkek
    160 gb tek parça. D sürücüsü yok sadece C war, arkadaşın hardddiski yaa ondan acele dedim. onlardayım şimdi. sabahtan beri birleştiriyo daha %30a anca geldi, bende bişey anlamadım.

korku nedir bilmeyiz biz dağların erleri yuva yaptık göklere başdöndüren yerlere engel tanımaz aşarız yüce engin dağları el verir uzanırız mor siyah bulutlara ben türk KOMANDOSUYUM düşmanı çelik pençemle ezerim her yerde ben varım havada karada denizde çölde batakta çatakta her zaman ve her yerde hazır? DAİMA HAZIR hazır? DAİMA HAZIR kim? KOMANDO kim? KOMANDO olamazsın? YAH olamazsın? YAH komandolar? ALLAH komandolar? ALLAH ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN AMİNN...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    160 gb lik hdd nin 160 gb side dolumuki

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tyler371
    tyler371's avatar
    Erkek
    %74ü dolu gösterio. 120 küsürlük bişi sanırım

Toplam Hit: 1022 Toplam Mesaj: 6