folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Disk Defrag Programları Önerileriniz?

Disk Defrag Programları Önerileriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar sorunum şu şekilde
    Ben sürekli download yapan birisiyim ve bu indirdiklerimi dvdye çekip harddiskten siliyorum ancak biliyorum ki bu hdd'de bir düzensizlik oluşturuyor, disk defrag programlarından Norton Disk Doctor'u kullandım bu şekilde diski birleştirdim ama inanılmaz şekilde sistemim yavaşladı, şu an windows'un kendi programını çalıştırdım bununla umarım düzelir

format atıp belki düzeltebilirim ama yaklaşık altı aydır sistemim iyi çalışıyordu nortondan sonra kasmaya başladı örneğin bir 100mb dosyaya sil komutu verdiğimde 2-3 sn gecikmeyle uyarı geliyor siliyim mi diye.

kullandığınız yararını gördüğünüz disk birleştirici programlardan önerebilecekleriniz var mı?
    birde bu işi dos ortamında (avast mesela, sistemi ilk resetleyince mavi ekranda tarıyor ya) çalışacak bir program var mı?

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    :) System Mechanic 8 Tavsiye Ederim Makınanı Optimize Etmiş Olursun Aklına ne Geliyorsa Var Programda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

kesinlikle JKdefrag GUI yi öneririm

bircok ücretli ve ücretsiz sistemin taban aldıgı JKdefragı taban alıyor

ayrıca Pagedefrag(sanaldisk birleştiricisi) ntoptimation(kayıt defteri birleştiricisi) silme(ccleaner tabanlı) ve yıkama(boş alanı 0 larla doldurup silinen bilgileri kurtarılamaz hale getirme) özellijleri var.

emro.nl/freeware 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

o&o defrag

freewarelerden iobit smartdefrag  http://www.iobit.com/iobitsmartdefrag.html?Str=download

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    Auslogics Disk defrag

NEDEN? (soru olarak)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    kesinlikle jk defrag diyorum.Ücretsiz ve çok kullanışlı bir program.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Defrag yapma hocam oldu bitti :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    windows'un kendi tool unu kullan :) Yillardir hic kullanmadim la ,bi win9x doneminde canim sikilinca yapardim sektor hareketlerini gosteren animasyonlari izlerdim :D adim adim yesil mavi turuncu yesil falan dolardi :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------
    Defrag yapma hocam oldu bitti :)
    -----------------------------

Napıyım ya usta sen söyle makina yavaşlıyo gidip hdd mi alalım yani?

...
Toplam Hit: 1857 Toplam Mesaj: 10