Disk Harfini Değiştirmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

iyi akşamlar

harici harddiskim takılı olmadan bilgisayarı çalıştırdığımda harddiskin harfi olan D'yi cdrom kapmış, şimdi cdrom d harici harddisk f gözüküyor,

itunesta falan müziklerin yolu değiştiğinden bütün düzenim bozulacağı için eski haline çevirmem gerek

disk yönetiminden harddiskin harfini değiştirmeye çalıştım ama d cdromda olduğu için d atayamıyorum, cdromun harfini nasıl değiştireceğimi ise bilmiyorum.

bi el atalım beyler :)

http://kocaer.me
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overbite
    overbite's avatar
    Erkek

hocam cdromu söküp sonra d harfini diske atadıktan sonra cdromu taksan olur mu acaba? bi dene istersen

ulan bir susar mısın?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

overbite bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam cdromu söküp sonra d harfini diske atadıktan sonra cdromu taksan olur mu acaba? bi dene istersen

onu düşündüm, illa ki olur ama sök-tak yapmadan bi yolu var mı onu bi öğreneyim dedim :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

bilgisayarım sağ tık. yönet. ordan disk yönetimi. ordan cdrom a tıkla. sağ tıkla. sürücü yolu yada adını değiştire bas. değiştire bas. istediğin harfi ver. bukadar.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hdd için yapmaya calıştığın disk adı değiştirme işlemini neden cdrom için yapmayı denemedin?

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

Hdd için yapmaya calıştığın disk adı değiştirme işlemini neden cdrom için yapmayı denemedin?

hocam iki adet cdrom var biri sanal biri fiziksel, elbette denedim ama sanal olan disk yönetiminde gözükmüyor

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

o6u2 bunu yazdı:

renegadealien bunu yazdı:

hocam iki adet cdrom var biri sanal biri fiziksel, elbette denedim ama sanal olan disk yönetiminde gözükmüyor

sorun sende ozaman. bendede durum aynı ve ikisininde harfini değiştirdim şimdi. hiç olmadı, sanal cdrom u kaldır. öyle yap.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

hallettim, d'yi kapan sanal sürücünün auto-mount özelliğini kapattıktan sonra yeniden başlattım, d boşaldı, oraya koyuverdim harddiski.

poweriso'nun koyduğu sanal sürücü disk yönetiminden kontrol edilemiyor demek ki bunu da görmüş olduk.

o değil de bu windows ne ibne bişey her cihazın harfini neden sabit tutmuyor ki? neyse. sağolasınız beyler.

Toplam Hit: 2740 Toplam Mesaj: 8