Disk Okuma Hatasi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek

bad sectorlü bir hard disk vardı bende bozuk olan kısım c nin ilk 5-6 gb ı gerisi sağlam bende e ye xp yi kuruyodum d depo oluyodu ama gecen format attım hard disk i görüyo bölümlere ayıra biliyom ama reset attık tan sonra mavi ekran kurulum ekranı gelmiyo disk okuma hata sı diyo .

not: pentium 3 600 mhz

işin garip tarafı pardus u takıyom calısıyo))) arastırdım ama bişi bulamadım acaba bios ayarından mı ?

1.boot cd 2. boot ide 0

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek

sanırım cevap yok ))

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

acele etme bakalım :)

bozuk kısmın hangi yüzeyde olduğunu biliyorsan o kısma bölüm oluşturma.... bunu anlamak içinde scandisk for dos u kullanman gerek (yüzey taraması) yok uğraşmam diyorsan riskli de olsa low level formatı deneyebilirsin.. ama öncelikle normal format atarak düzeltmeni tavsiye ederim

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 886 Toplam Mesaj: 3