folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Disket Sürücü Hatası :/

Disket Sürücü Hatası :/

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

disket sürücü abuk subuk sesler cıkarıordu  , pc  le olan tüm kablolarını cıkardım onun .. pc acılırken Disket sürücü bulunamadı gibisinden bi yazı gelior dewam etmek için F1 e basın diyor bu f1 olayını nasıl kapatırız ?? direk acılsın bişey sormadan...

(:
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

hocam del tuşuna basarak bios'a gir bios ayarlarını load default yap ve kaydetmeyi dene bakalım..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

pc açılırken delete basarken biosa girip ilk ana menüden genelde standart cmos setupdur burda pcde takılı cdrom,hdd,floppy görürsün..Floppyi 1.44mb 3,5inç olarak görebilirsin onun ayarını disabled yapıp f10 tuşu genedle kaydetme tusudur kaydedip çıkarsan pc yeniden başlar ve birdaha bootda floopyi aramaz.

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

hacı dediğini yaptım olmadı ama del tusuyla biosa gidildğini sölediin için saol orda yazıomus görmedim amk .. =)

ayrıca yaptım

biosdan -- advanced bıos features e girdim swap floppy ve seek floppy disabled yaptım oldu.

(:
Toplam Hit: 1654 Toplam Mesaj: 4