Diskinizi Adam Edin
-
Sabit diskinizde performans sorunları yaşıyorsanız bu program sizi dertlerden kurtaracak. İşte işletim sisteminizi hızlandıracak olan özel program ve içeriği.
Teknoloji dünyası perforomans sorunlarına da çözüm buluyor. Eğer şişen sabit diskiniz yüzünden bilgisayarınız yavaşladıysa bu program size ilaç olacak.
Bu program sayesinde atık dosyaları ya da sabit disk üzerinde bad sector oluşturan yazılımları tamamen silebilirsiniz. Program, sabit diskinizdeki boşlukları düzenlen ve yerden kazanmanızı da sağlar
http://www.appsmaker.com/media/dl/product/5/OptimalDisk_Basic_Setup.exe
-
Bildiğimiz defrag yapıyor?
-
yıllardır pc kullanıyorun bir kere bile harddisk yüzünden yavaşlama yaşamadım. çok ilginç ama bu konuda bir sürü program mevcut.
-
peki win7 de diski 2 ye sonradan böldükten sonra geri birleştirmenin yolu varmı ? :))
-
piradomim bunu yazdı:
-----------------------------
peki win7 de diski 2 ye sonradan böldükten sonra geri birleştirmenin yolu varmı ? :))
-----------------------------bilgisayar > sağ tık > yönet > disk yönetimi > C'ye sağ tıkla birimi genişlet
-
Daft bunu yazdı:
piradomim bunu yazdı:
-----------------------------bilgisayar > sağ tık > yönet > disk yönetimi > C'ye sağ tıkla birimi genişlet
hocam bunları denedim, sağ tıkta genişlet çıkmıyor.diski böldüğüm yere D dediğimizi farzedersek, D yi kullanılmaz hale getirip tekrar deniyorum yine olmuyor. -
piradomim bunu yazdı:
Daft bunu yazdı:
piradomim bunu yazdı:
hocam bunları denedim, sağ tıkta genişlet çıkmıyor.diski böldüğüm yere D dediğimizi farzedersek, D yi kullanılmaz hale getirip tekrar deniyorum yine olmuyor.