Disney Plus+ Aboneliği İptâli Hk.
-
Merhaba,
Bir yakınımın disney plus+ hesabı vardı. hem tablet hem tv hem de pc'den izliyor. ancak şimdi aboneliği iptal etmek istediğimzide hesabına bağlı bir abonelik yok diye gözüküyor ama her ay kredi karıtndan çekiliyor.
ben uzakta olduğum için cihaza girip abonelik nedir ne değildir göremiyorum. tarif de edemedim. kredi kartı banka'ya itiraz ya da kart değişikliği yapmaktan başka çare olarak hesabı bilmediğimizden bunun iptâli nasıl yapılabilir ?
hesabı başkası kullanıyor da olamaz. muhtemelen bir hesap oluşturuldu ve ona bağlı kullanılıyor ama teknoloji ile çok haşır neşir olunmadığından hangi hesaptan nerden ne çekiliyor bilinmiyor.
evdeki pc tv tabletten baktım ama yok maalesef.
teşekkürler yardımlarınız için
-
aboneliği telefondan almış olabilir mesela appledan aldıysa android üzerinden iptal edilmiyor
-
Şöyle bir şey var ama burada da email adresi isteyeceklerdir. Sorun çözmeye bilir ama belki başka çözüm yolu önerebilirler. Ararım dersen haftaiçi ara.
https://help.disneyplus.com/tr/contact-us/account-billing?target=phone
Disney+ destek ekibiyle görüşün. Adınız ve hesap e-postanız gerekir. Yerel veya uluslararası ücretler uygulanabilir. -
ErastoX bunu yazdı
aboneliği telefondan almış olabilir mesela appledan aldıysa android üzerinden iptal edilmiyor
telefon numarası girdirecek bir yer de yok ki.
pc den iptal etmeye çalışıyoruz.
-
rapidhacker550 bunu yazdıErastoX bunu yazdı
telefon numarası girdirecek bir yer de yok ki.
pc den iptal etmeye çalışıyoruz.
appstore üzerinden aldıysa..
-
Aklınızda olsun bu tür şeyleri tek seferlik sanal kart ile alın