Divx Filmlerini Altyazi İle CD Ye Nasil Cekebilirim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
    Merhaba arkadaslar, Divx filmlerini Altyazi ile CD ye nasil cekebilirim ? bunu DIVX Player ile TV de seyretmek istiyorum. Nette suan arastiriyorum ama bilenler varsa burda paylasabilir. Eger ilk once bulursam ben burda sizinle paylasacagim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

Hocam aLtyazının eLinde oLduğunu varsayıyorum,cdye çekerken dikkat etmen gereken tek nokta var oda fiLm ismi iLe aLtyazı isminin noktasına virgüLüne kadar aynı oLmasıdır

Örn: Entourage.dvdrip.xvid-topaz.avi (elindeki film bu ) altyazında aynen böyle olması gerekir örnei aşşağıda

Entourage.dvdrip.xvid.topaz.srt    (tüm altyazı uzantılarının .srt olmucak tabi .sub da olacak ama "önemli olan uzantı değil fiLmin ismi ile altyazı isminin aynı olması")

Ve 2sininde aynı klasörde buLunması Lazım ki geneLde StandaLone divxpLayer Larda böyLe izLeyebiLirsin..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek

diyelimk;

kamil.avi

kamil.sub veya kamil.txt veya kamil.srt

bu sekilde CD ye cekersem TV de alt yazi ile seyredebilirmiyim ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

mustafacsn bunu yazdı:
    -----------------------------

diyelimk;

kamil.avi

kamil.sub veya kamil.txt veya kamil.srt

bu sekilde CD ye cekersem TV de alt yazi ile seyredebilirmiyim ?

-----------------------------

kamil.txt harici diğer uzantıLarLa sorunsuz izLeyebiLirsin yaLnız aLtyazı iLe fiLmin aynı kLasörde oLmasına dikkat et..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek
    VSO ConvertXToDVD gibi bir programla bunları dvd formatına çevirirken alt yazıyı direk olarak filmin içine gömebiliyorsun çevirirken kaliteyi maximuma alırsan kalite kaybı olmadan rahatça izlersin .

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

Playerin herhangi bir altyazi formatini (.srt,.sub,.ass yada her neyse) destekliorsa ayni isimde ayni dizine koy.

Desteklemiosa Tvc yada benzeri bir programla filme altyaziyi gommek gerekio o da filmine gore uzun surebilir.

The king is bleeding.
Toplam Hit: 1936 Toplam Mesaj: 6