Divx Filmlerini Altyazi İle CD Ye Nasil Cekebilirim ?
-
Merhaba arkadaslar, Divx filmlerini Altyazi ile CD ye nasil cekebilirim ? bunu DIVX Player ile TV de seyretmek istiyorum. Nette suan arastiriyorum ama bilenler varsa burda paylasabilir. Eger ilk once bulursam ben burda sizinle paylasacagim.
-
Hocam aLtyazının eLinde oLduğunu varsayıyorum,cdye çekerken dikkat etmen gereken tek nokta var oda fiLm ismi iLe aLtyazı isminin noktasına virgüLüne kadar aynı oLmasıdır
Örn: Entourage.dvdrip.xvid-topaz.avi (elindeki film bu ) altyazında aynen böyle olması gerekir örnei aşşağıda
Entourage.dvdrip.xvid.topaz.srt (tüm altyazı uzantılarının .srt olmucak tabi .sub da olacak ama "önemli olan uzantı değil fiLmin ismi ile altyazı isminin aynı olması")
Ve 2sininde aynı klasörde buLunması Lazım ki geneLde StandaLone divxpLayer Larda böyLe izLeyebiLirsin..
-
diyelimk;
kamil.avi
kamil.sub veya kamil.txt veya kamil.srt
bu sekilde CD ye cekersem TV de alt yazi ile seyredebilirmiyim ?
-
mustafacsn bunu yazdı:
-----------------------------diyelimk;
kamil.avi
kamil.sub veya kamil.txt veya kamil.srt
bu sekilde CD ye cekersem TV de alt yazi ile seyredebilirmiyim ?
-----------------------------kamil.txt harici diğer uzantıLarLa sorunsuz izLeyebiLirsin yaLnız aLtyazı iLe fiLmin aynı kLasörde oLmasına dikkat et..
-
VSO ConvertXToDVD gibi bir programla bunları dvd formatına çevirirken alt yazıyı direk olarak filmin içine gömebiliyorsun çevirirken kaliteyi maximuma alırsan kalite kaybı olmadan rahatça izlersin .
-
Playerin herhangi bir altyazi formatini (.srt,.sub,.ass yada her neyse) destekliorsa ayni isimde ayni dizine koy.
Desteklemiosa Tvc yada benzeri bir programla filme altyaziyi gommek gerekio o da filmine gore uzun surebilir.