Divx Nasıl Güzelmi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    arkadaşalar filim izlemeyi hiç düşünmedim pcde bu gün aklıma geldi filim işinide girim :D bu divx olayları var görüntüsü ve kalitesi ne kadar divx almayı düşünüyorum hatta divx pro yu bile kurdum cdleri yarın alıcam bide divx kaçak cdler kaç para bilgilendirirseniz sevinirim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fincan
    Fincan's avatar
    Erkek
    DivX dvd nin yandan yemisidir:) DivX diye sinema cekimi kakalayabilirler dikkatli ol..Goruntu kalitesi iyidir..Fiyatlarini bilmiyorum ama 3-5 ytl bisidir heralde..

ULKUMUZ GOKLERDE DALGALANAN SANCAK;BIZ ALLAH"IN ONUNDE EGILIRIZ ANCAK.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

divx in üstüne tanımam abicim 2 cd aldığın filmler var ya onun tek cdsini düşün ve 5 kat kalitelisini bide hd videolar var artık sıra onlarda onların kalitesine bakmamız lazım.
    bu işe girmek o kadar zor değil bi ares veya limewire yetebiliyor.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Ac3 Divx vs mükemmel görüntü kalitesine sahip olabilirler. Yeterki izleyeceğin filmin yayımcısı katileti Riplemiş olsun.Piyasada birçok Rip grubu var bunlardan en kalitelileri :
    Unseen , Diamond , C00ldude ' dir. Bunlara ek olarak Bray HDRip filmler .mkv formatlı 4.43 gb boyutlu tek dvd filmlerdir. Mükemmel görüntülüdürler.
    Aynı ayarı tutturamasalarda diğer kaliteli dağıtımlar :
    .WAF , .Jupit , DTS , TLF , Fragment , .MRD , .CIPA , .Vomit , .DELITE , vs. Bu filmlerle formatlarla yeniysen sana Emule / Torrent kullanımından bahsetmeyim , ama sana şunu söyleyebilirimki mükemmeller ;)

Tek cdlik 700 mblık film olarak .Axxo bir film tabiki orj. dvd ile kıyaslanmaz.  

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    peki tv kartından divx olaran kaydetmek için codec i nereden bulurum yeni konu açmıyım :)

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 961 Toplam Mesaj: 5