Divx Nasıl Güzelmi ?
-
arkadaşalar filim izlemeyi hiç düşünmedim pcde bu gün aklıma geldi filim işinide girim :D bu divx olayları var görüntüsü ve kalitesi ne kadar divx almayı düşünüyorum hatta divx pro yu bile kurdum cdleri yarın alıcam bide divx kaçak cdler kaç para bilgilendirirseniz sevinirim
-
DivX dvd nin yandan yemisidir:) DivX diye sinema cekimi kakalayabilirler dikkatli ol..Goruntu kalitesi iyidir..Fiyatlarini bilmiyorum ama 3-5 ytl bisidir heralde..
-
divx in üstüne tanımam abicim 2 cd aldığın filmler var ya onun tek cdsini düşün ve 5 kat kalitelisini bide hd videolar var artık sıra onlarda onların kalitesine bakmamız lazım.
bu işe girmek o kadar zor değil bi ares veya limewire yetebiliyor. -
Ac3 Divx vs mükemmel görüntü kalitesine sahip olabilirler. Yeterki izleyeceğin filmin yayımcısı katileti Riplemiş olsun.Piyasada birçok Rip grubu var bunlardan en kalitelileri :
Unseen , Diamond , C00ldude ' dir. Bunlara ek olarak Bray HDRip filmler .mkv formatlı 4.43 gb boyutlu tek dvd filmlerdir. Mükemmel görüntülüdürler.
Aynı ayarı tutturamasalarda diğer kaliteli dağıtımlar :
.WAF , .Jupit , DTS , TLF , Fragment , .MRD , .CIPA , .Vomit , .DELITE , vs. Bu filmlerle formatlarla yeniysen sana Emule / Torrent kullanımından bahsetmeyim , ama sana şunu söyleyebilirimki mükemmeller ;)Tek cdlik 700 mblık film olarak .Axxo bir film tabiki orj. dvd ile kıyaslanmaz.
-
peki tv kartından divx olaran kaydetmek için codec i nereden bulurum yeni konu açmıyım :)