Divx Player Alt Yazı Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek

Merhaba Arkadaslar,

Bir kac gün önce Piranha HDMI DVD / Divx Oynatici almistim, fakat bir sıkıntı vardi o da playerde altyazılar istedigim kadar büyük değildi. DVD oynatıcısında belirtilen özelliklerinde altyazi puntolarini büyütme gibi bir seçenek yoktu ve teknik servis ile görüstükten sonrada cihaza yeni güncelleme ile bu özelligi Kazandirmanin mümkün olmayacagini da ögrendim. bende bu yüzden cihazi iade ettim.

Aranızda bu özellige sahip cihaz kullanan varmi? Varsa Marka modelini yazabilirse memmnun olurum..

Yada tavsiye edebilecegiz, altyazi puntolarini Oynatici üzerinden degistirebilecegim Alet önerebilirmisiniz..

Parlayan bizi paylar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Benim bildiğim hiçbir divx oynatıcı altyazı puntosunda oynama imkanı vermez.Sadece bilgisayarında küçük bir yazılımla 15dk da istediğin boyuttaki altyazıyı filme gömer öyle izlersin.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek

Konuyu actiktan sonra siteye girme firsati bulamadim. Yokmu Daha net bilgisi olun arkadaslar.

Torpedo o programin ismi nedir. upload edebilirmisin.

Parlayan bizi paylar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

torpedo_XL bunu yazdı:
    -----------------------------

Benim bildiğim hiçbir divx oynatıcı altyazı puntosunda oynama imkanı vermez.Sadece bilgisayarında küçük bir yazılımla 15dk da istediğin boyuttaki altyazıyı filme gömer öyle izlersin.

Filmde kalite kaybı olma ihtimali yüksek... Ayrıca niye divx oynatıcı punto değiştiremesin? Sonuçta srt dosyası bu.. Harici bi dosya :)

Premier'in 1-2 modelinde var sanırım bu destek iyice araştır isternsen cevik

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek

NmC

sagol, Eyvallah bakacgim..

Parlayan bizi paylar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

benim bildiğimde yok. varsa öyle özelliği olan haber etsin. ayrıca usb girişli divx player kullanan oldu mu hiç? verimleri nasıl model tavsiyesinde bulunacak varsa sevinirim..

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek

Aslina bakarsanz bende bir kac gündür arastiriyorum, kimse şu cihaz yapar dememiş zannediyorum ki yok. Ama bilemeyiz işte belkide vardir, arastirmaya devam

Parlayan bizi paylar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

cevik bunu yazdı:

Konuyu actiktan sonra siteye girme firsati bulamadim. Yokmu Daha net bilgisi olun arkadaslar.

Torpedo o programin ismi nedir. upload edebilirmisin.

http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php

buradaki programı indir sonra film ile altyazı dosyasını aynı klasöre koy isimleri aynı olsun.AVIAddXSubs isimli dosyayı çalıştır altta ilk yerde filmi seç onun altındakine de gömülü filmi nereye kaydetsin onu seç sonra configuration 1 den character set i turkish yap font dan istediğin fontu seç font size ile fontun büyüklüğünü ayarla istersen altyazı rengini falan da ayarlayabilirsin kurcala işte :D.Ayarları yaptıktan sonra ilk sekmeye gel start de kalite kaybı olmadan 15dk da altyazıyı göm.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 1176 Toplam Mesaj: 8