Divx Playerda Alt Yazı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    yav millet şu durumu bir türlü çözemedim nasıl koyucam buna alt yazıyı video var alt yazı var birleştiremiyorum divx ilk defa kullanıyorum.Ne güzel mp4 falan dublajlı izliyordum mecburi bir alt yazıya kaldım nası yapıcam ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    hocam onu under abi biliyordu.gecen konu acılmıstı da yeri gelmisken felan söylemişti.under abi gelince sor bence :)

copy
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    bsplayer kullan bence. Bende çözemedim o sorunu bsplayer kullandım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    bs player yada gom player ile filmi aç, daha sonra menuden "alt yazı yükle" ordan altyazıyı seçersin. film ve altyazıya aynı ismi verirsende program kendisi algılar otomatik.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Okadar kolayki gomplayerda açtın izliyorsun ya alt yazıyı al filmin içine bırak tamamdır :)))

Bende geçen hafta öğrendim film oynarken gomplayerın içine at

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Filmle altyazıyı aynı klasöre koyup filmin ismiyle altyazının ismini aynı yapıp (uzantılarına dokunma tabi)  cdye çekip güzel güzel izliyorsun...

Edit:Divx player dediğini ben alet olarak algılıyıp cevap verdim.Tabi aynı yöntem gene geçerli.K-lite codec pack yükledikten sonra mediaplayer classic dosya-subtitle load(Ctrl+L) dedikten sonra altyazını seçiyorsun.Diğer playerlar içinde benzer durum söz konusu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Arkadaşlar BS Player bu iş için iyi ama Vista işletim sistemlerinde hata veriyor. Bence bu iş için en iyileri:

Nero ShowTime - PowerDVD - Divx Player

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 917 Toplam Mesaj: 8