Divx Playerda Alt Yazı
-
yav millet şu durumu bir türlü çözemedim nasıl koyucam buna alt yazıyı video var alt yazı var birleştiremiyorum divx ilk defa kullanıyorum.Ne güzel mp4 falan dublajlı izliyordum mecburi bir alt yazıya kaldım nası yapıcam ?
-
hocam onu under abi biliyordu.gecen konu acılmıstı da yeri gelmisken felan söylemişti.under abi gelince sor bence :)
-
bsplayer kullan bence. Bende çözemedim o sorunu bsplayer kullandım.
-
-
bs player yada gom player ile filmi aç, daha sonra menuden "alt yazı yükle" ordan altyazıyı seçersin. film ve altyazıya aynı ismi verirsende program kendisi algılar otomatik.
-
Okadar kolayki gomplayerda açtın izliyorsun ya alt yazıyı al filmin içine bırak tamamdır :)))
Bende geçen hafta öğrendim film oynarken gomplayerın içine at
-
Filmle altyazıyı aynı klasöre koyup filmin ismiyle altyazının ismini aynı yapıp (uzantılarına dokunma tabi) cdye çekip güzel güzel izliyorsun...
Edit:Divx player dediğini ben alet olarak algılıyıp cevap verdim.Tabi aynı yöntem gene geçerli.K-lite codec pack yükledikten sonra mediaplayer classic dosya-subtitle load(Ctrl+L) dedikten sonra altyazını seçiyorsun.Diğer playerlar içinde benzer durum söz konusu... -
Arkadaşlar BS Player bu iş için iyi ama Vista işletim sistemlerinde hata veriyor. Bence bu iş için en iyileri:
Nero ShowTime - PowerDVD - Divx Player
Toplam Hit: 917 Toplam Mesaj: 8