folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Divxplanet Sitesinde Karşılaştığım Problem

Divxplanet Sitesinde Karşılaştığım Problem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Hocam konuyu yanlış yere açmadım diye düşünüyorum, umarım öyledir.

Şimdi google chrome ile divxplanet sitesine girip altyazı indirecektim.. 

Fringe altyazıyı indirdim tamam buraya kadar problem yok.

altyazıyı indir e basınca google chromeda bişi indirmeye çalışırken altta download yeri geliyor.

orada indiriliyor ibaresi yerine bekleniyor vs yazıyor   ne oluyorsa o anda oluyor.. pc internete bağlı gözüküyor..

fakat f5 yaptığımda lagta kalmışım gibi yükleniyo diyip tıkalı kalıyor.. başka tarayıcıdan girmeye çalışıyorum. ondada

internete girmiyor ethernet kartını devre dışı bırakıp aktif ediyorum yine düzelmiyor dns değiştiriyorum yine düzelmiyor.

bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor.. altyazıyı başka tarayıcıdan indirirken problem varmı bilmiyorum dahaca denemiş değliim.

bu altyazı indirememe durumu bazen oluyor böyle olduğu zamanda pc yi felç ediyor. tarayıcıda hiçbir

eklenti kurulu değil.. idm yüklü fakat chrome da aktif değil..

bu problem ile her altyazı indirmek isteyişimde değil bazen oluyor 10 tane indireceksem 4. de tıkanıyor..

10 dkk içinde 2 kere yeniden başlatmam gerekti. bu problemler olurken pc hiç kasmıyor sadece internete giremiyorum o kadar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

divxplanette flood koruması var bu bir (aynı anda fazlaca dosya çekmeye çalışma)

ikincisi, ALT tuşuna basarak (yani IDM'yi devre dışı bırakarak) indirmeyi dene bi süre, belki sorun IDM'dir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

divxplanette flood ve IDM ve diğer indirme yöneticilerine engel olduğundan böyle sorunlar yaşayabilirsiniz.

divxplantteki neredeyse tüm altyazılar turkcealtyazi.org sitesinde de bulunmaktadır. ve türkçe altyazı sitesinda koruma yok

ister IDM ile ister başka birşey ile indirebilirsiniz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

flood download yapmıyorum.

idm zaten devre dışı..

flood koruması devreye girince zaten flood yapıyosn diye başka sayfaya yönlendirme yapıyor hocam.

hadi flood'a takıldım diyelim.. neden bu sorun olunca diğer tarayıcılardan hiçbir siteye giremiyorum ethernet kartını aç kapa yapınca modemi aç kapa yapınca internete bağlanamıyorum ? neden sadece pc yi yeniden başlatınca sorun oluyor.. pc de virüs yok kesin.. 

eset +malwarebytes + combofix yaptım. chrome tarayıcının bugu olsa gerek. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    yunusdogan bunu yazdı

flood download yapmıyorum.

idm zaten devre dışı..

flood koruması devreye girince zaten flood yapıyosn diye başka sayfaya yönlendirme yapıyor hocam.

hadi flood'a takıldım diyelim.. neden bu sorun olunca diğer tarayıcılardan hiçbir siteye giremiyorum ethernet kartını aç kapa yapınca modemi aç kapa yapınca internete bağlanamıyorum ? neden sadece pc yi yeniden başlatınca sorun oluyor.. pc de virüs yok kesin.. 

eset +malwarebytes + combofix yaptım. chrome tarayıcının bugu olsa gerek. 

IDM tarayıcılarda devre dışı, sürekli chrome kullanıyorum

sürekli divxplanetten altyazı çekiyorum, dediğin şey ile hiç karşılaşmadım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Belkide sistem güncelleştirmeleri sebep olmuştur olurda ilerde farklı sistemlerde denk gelirsem konuyu hortlatırım..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

chrome bende de sıkıntı mesela. firefox kullanıyorum bu yüzden. tarayıcıdan kaynaklanan bir sıkıntı olabilir. aynı sorunu diğer tarayıcılar yapmıyordur bence. bi dene.

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pisikleet
    pisikleet's avatar
    Erkek

opera

https://twitter.com/pisikleeet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    Darkparadise bunu yazdı

chrome bende de sıkıntı mesela. firefox kullanıyorum bu yüzden. tarayıcıdan kaynaklanan bir sıkıntı olabilir. aynı sorunu diğer tarayıcılar yapmıyordur bence. bi dene.

sendede aynı problem mi var ?

Toplam Hit: 2092 Toplam Mesaj: 9