Divxplanet.Com'un Yeni Adresi Altyazi.Org
-
Malumunuz film ve dizilere altyazı sağlayan meşhur altyazi sitesi divxplanet.com mecburi isim değişikliğine giderek altyazi.org adresini almış.
Değişikliğin sebebi;
Sevgili kullanıcılarımız
Sitemizin adında yer alan "divx" ibaresi sebebiyle, divx markasının tescilli sahibi olan şirketin itirazı üzerine uzlaşma yoluna gittik. Ancak tüm çabalarımıza rağmen, tescil sahibi firma domain adımızda divx ibaresinin bulunmasına izin vermedi. Bu konuda domainin kayıtlı olduğu şirket de bize bir mühlet tanımıştı. Bu sürede elimizden başka bir şey gelmediği için, site adımızı, tescili başından beri bize ait olan "altyazi.org" olarak değiştirmek zorunda kaldık.
Adımız dışında bir değişiklik yoktur.
Sevgilerimizle...
-
nedense http://www.turkcealtyazi.org/ u daha çok seviyorum..
-
Garip. Hani bu isler ilk kim alirsa onundu ? O zaman bu kadar domain nede. Bole paralara satilio? Tescili firma madem alabiliyorsa neden 50 bin dolar para odeyip domain satin aliolar
Biri aciklarsa sevinirim
-
Ekerci bunu yazdı
Garip. Hani bu isler ilk kim alirsa onundu ? O zaman bu kadar domain nede. Bole paralara satilio? Tescili firma madem alabiliyorsa neden 50 bin dolar para odeyip domain satin aliolar
Biri aciklarsa sevinirim
Sahsı gorusum hocam ; Sıstemın kendıne hıtaben bınlerce kullanıcısı, Ve neredeyse fılm ızleyenlerın hepsının bu sıstemde bulusmasından sebeb,
Koskoca ıbaresı olarak kullanırsak,
Koskocaaaa dıvxplanet tutupta ben dıvx tescılını atıyorum 25bın teleye fırma sahıplerıne sattım bu sebebten ısmımızı alt yazı olarak degıstırıyoruz dıycegını dusunmuyorum.
Yanı %50lık kısım " Fırmayla uzlasamadıgından ısım degısıklıgıne gıdıldıgını gosterıyorsa "
Dıyer %50lık kısım bunu acıklayamıycagı bır sıstemın ıcınde olmasından dolayı, dolaylı yonde anlattıgına ısaret olabılır.
Tamamen kendı sahsı fıkrımdır eger kı boyle degılse veya altarnetfı bır acıklaması varsa,
Yalnısımı duzeltebılırsınız ustadlar bende bılgılendırme alabılırım EricNorthman tarafından 12/Kas/14 05:47 tarihinde düzenlenmiştir