Diyarbakır-Fenerbahçe Maçına Bilet Kazanmak İsteyen (PS Ustaları)
-
Biraz yaratıcılıkta gerekiyor aslında :)
İlan bu:
Atkı Tasarımı Yarışması!
Değerli Arkadaşlar , Grup Birlik TAYFA atkı tasarım yarışması düzenliyoruz.
Yapacağınız atkı tasarımlarını oylamaya sunacağız , en çok oylamayı alan atkının tek kat veya çift katı yapılacaktır.
şartımız , Atkının diğer tribünlerden çalıntı olmaması ve üzerinde kesinlikle ama kesinlikle GRUP BİRLİK TAYFA yazısı ile DİYARBAKIRSPOR amblemi olmasıdır..
Kendi belirlediğiniz bir sloganın altına GRUP BİRLİK TAYFA yazısı yazabilirsiniz..
Örneğin ;
BİR ŞEHRİ DÜŞÜME ALMIŞIM
Grup Birlik Tayfa
KAZANAN ARKADAŞA BİR ADET ATKI İLE , DİYARBAKIRSPOR - FENERBAHÇE MAÇ BİLETİ HEDİYE.
TASARIMLARINIZI grupbirliktayfa@gmail.com adresine elektronik posta ile göndermeniz rica olunur.Ben futbolu sevmem işim olmaz demeyin :D Konuşturun yaratıcılığınızı bileti ben alırım :P -
İlan Diyarbakırspor web sitesinde: http://www.diyarbakirspor.org/duyurular/25-Atki-Tasarimi-Yarismasi.html
Örnek:

-
Avatarın Bu Konuyla Bi İlgisi Varmı ? yani o adamda diyarbakırlıya benzio yani diiceim sendemi d.bakırlısın ?
-
The_Holigan bunu yazdı:
-----------------------------
Avatarın Bu Konuyla Bi İlgisi Varmı ? yani o adamda diyarbakırlıya benzio yani diiceim sendemi d.bakırlısın ?
-----------------------------hea mehmet abi diyarbakırlı benim gibi :)
yapan olursa iyi olur biletleri biz alırız :D
-

mesela ben bundan siparis verdim
yapicak arkadaslara degisik ornek teskil etsin diye sunmak istedim
-
diyarbakır maçı kaçarmı bee ama ben anlamam ps yoksa güzel bişe yapar birinci olurdum kesin :D kreyzi diyarbakırlımısın vay be bu forumda ben tek buralı olduğumu biliyordum
-
ben yapayım diyarbakır - bursa maçına bilet ayarlayın bana kazanırsam artı otobüs parası isterim maça gelmek için :D
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------The_Holigan bunu yazdı:
-----------------------------hea mehmet abi diyarbakırlı benim gibi :)
yapan olursa iyi olur biletleri biz alırız :D
:D lan kreyzi :D sendemi d.bakırlısın :d zahkljlşfaklşfkşaf