folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Diz Üstünde Açılıp Kullanamama Sorunu

Diz Üstünde Açılıp Kullanamama Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shadowjedi
    shadowjedi's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bir sorum olacak,cihazı indirme içine gece açık bıraktım,bir ara uyandım,ekranda titreme gibi bir şey oluyor,bir garipleşti,açıp kapattım,açıldı,sol tuşunu bir kaç saniye kullanabildim,sonra tıkladığımda tuş işlemiyor,sadece çerçeve içine alabiliyordu,dosya aç dediğimde de dosyayı açıp kilitleniyor,dha da kullanamıyorum,virüsten olabilir mi?İçindeki veriyi nasıl kuratabilirim,bilgisi olan var mı?

Takdire şayanı olmaz bu işin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shadowjedi
    shadowjedi's avatar
    Erkek

Yardımcı olabilecek birileri var mı?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Virüs yüzündense iyi.Cd'den başlatılan işletim sistemleri ile kolayca yedeklersin.Ama ekranda titreme falan oluyorsa ekran kartın yanmış veya işlemcin aşırı yüklenmiş de olabilir.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shadowjedi
    shadowjedi's avatar
    Erkek

torpedo_XL hacım,sistem Windows XP,elimde de XP nin kurulum CDsi var,yedeklemek için nasıl bir yol izlemek gerekir?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

hiçbir fikrim yok, sadece geçmiş olsun ve up..

sigara değil, balık olan.
Toplam Hit: 1004 Toplam Mesaj: 5