folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Dizi, Film İzlerken Bilgisayarın Donma Sorunsalı

Dizi, Film İzlerken Bilgisayarın Donma Sorunsalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba, 7 yıllık bir emektar var ben de. Evdeyken laptop kullanasım gelmiyor alışmışım bu emektar'a. XP sistemi var, hiç kasma donma vs gibi bi problem yok.

Ancak dizi film izlerken arada donuyo kapatıp açınca düzeliyo falan bazen donmuyor. Genel de donuyor ama. Sizce napmalıyım nedendir problem? Fan mı ısınıyor nedir anlamadım ki. Bazen de hiç donmuyor o yüzden ikileme düşüyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

eğer chrome kullanıyorsan, chromeden kaynaklı olabilir.bende i7 işlemci 8gb ram vardı ama donma yapıordu.nedenini bulamadım.

tabi başka sorunlardanda olabilir.bilgisayarın diğer işlevlerini sına. internet exp. da dene bide

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

eğer chrome kullanıyorsan, chromeden kaynaklı olabilir.bende i7 işlemci 8gb ram vardı ama donma yapıordu.nedenini bulamadım.

tabi başka sorunlardanda olabilir.bilgisayarın diğer işlevlerini sına. internet exp. da dene bide

Hocam donma dan kastım öyle video kasması falan değil bildiğin komple donuyor bilgisayar mouse dahi hareket etmiyor. Ancak kapatıp açıyorum ya da res atıyorum. Dediğin gibi bir de başka şekilde deniyeyim sağolasın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeco
    Yeco's avatar
    Homo

Bu modellerin hastalığı bu aga

holy! holy! the soul is holy! the nose is holy! the tongue and cock are holy and the hand and asshole holy!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Sorun ekran kartinda ekran lartinin driverini yukselt yada down et duzelmesi lazim yada win de bi sorun var gibi daha aciklayici yazsan cozum uretmemiz daha kolay olur pcyi nezaman formatladin driver guncelledinmi windows guncelleme cektimi vs vs bunlari yazarsan cozumu buliruz.

delimiyim ben?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsane_212
    efsane_212's avatar
    Erkek

Eski makinelerde flash player kaynaklı bu tür sorunlar yaşanabiliyor.  
    Cpu flashtan gelen anlık istekleri cevaplamakta gecikebiliyor.

Bu da donma, yavaşlama vb.. gibi sonuçları doğurabiliyor.
    Filmi açarken ekranın bir köşesinde uygulamaların cpu kullanımını da izlemen sonuç almana yardımcı olabilir.

Önemli olan; hayatta "en çok şeye sahip olmak" değil, "en az şeye ihtiyaç duymaktır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ya plugin sıkıntısı vardır ya da ram sıkınıtısı.

flash üzerinden izliyorsan depolamayı sınırsız yapmayı dene.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek

Beyler sanırım ilk müridimizin dediği gibi sorun sadece chrome kaynaklıymış. Gece açtım bi bölüm supernatural yapıştırdım bana mısın demedi ya hu. Vallahi chrome gözümden çok düştü çok. Herkese verdiği cevaplar için teşekkür ediyorum.

Toplam Hit: 927 Toplam Mesaj: 8