Dizi (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek
    arkadaşlar show tv de eski bi dizi vardı "uy başıma gelenler" diye bi komedi dizisi onun bölümleri elinde olan varsa veya saglam bi link olursa rica ediyorum.google dan baktım tüm forumlardaki link aynı oda ölmüş zaten.belki burda bulurum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Hafta içi her gün show da 02:00-04:00 arasında çıkıyor, buradanda izleyebilirsin. Benim alt köyde çevriliyor, eğer bulursan bana pm at hocam, makbule geçer...

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek
    Hafta içi hergün sabah karşı oynuyo.İzleme fırsatın varsa ordan izleyebilirsin:)

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek
    hacı biliyorumda yayınlandıgını.olay öyle bişeyki bak.yayın akışına bakıyorum 01:45 yazıyor 23:15 tede bi film var oturup bekliyorum onu.saat 02:45 dizi yok ortada işin kötüsü daha film bitmemiş :| böyle saçma bi yayın akışı var işte.ben en son 1-2 hafta önce rastgeldim saat 5 sularıydı ama.yayın akışında var ama yayında yok dizi buda televizyonculuk işte. bak şimdide saçma bi program var onu gösteriyor.bu arada ne güzel köyün var senin hacı yav degerini bil vala.
Toplam Hit: 630 Toplam Mesaj: 4