Dizi Part Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enginkar
    enginkar's avatar
    Erkek

arkadaşlar dizi izlemek istiyorum ve çoğu kez başıma geliyor..partı dolduruyorum bi anda hepsi dolmuş gözüküyo ..sonra oynatıca başa alıyo izleyemiyorum çoğu kez..bu nasıl düzelir neden kaynaklanır ??

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Erkek

aynı sorunu ben de yaşıyorum. internetten herhangi bir video izlerken biraz ilerliyor birden sona ulaşıyor yükleme çubuğundaki gösterge ama birden atladığı yerde takılıp kalıyor video ilerlemiyor.

firefox mu kullanıyorsun hocam? benim şüphelerim merkezinde firefox var ama emin olamıyorum çünkü bilgisayara format da atmam lazım. 1 seneyi geçti format atmayalı onla da alakası belki olabilir diye kesin bi kanıya varamadım...

Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

bunlarla hiç ugrasmayın yükleyin partları pcye downloaderla. açın bi player rahat rahat izleyin, ben boyle yapıyorum.

edit: orbit downloaderin grab bileşenini kullanıyorum harika bişey.

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Aynı sorun bendede var Firefox kullanıyorum yenile yapınca düzeliyor , bende kaspersky yüzünden falan sanıyordum hep

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enginkar
    enginkar's avatar
    Erkek

explorer kullanıyorum hocam .. downloaderla uzun sürüyor bi part 70 80 mb bekle babam bekle.. sorun çok fazla yüklenme diye düşünüyorum ama şimdi yine denedim bu sefer adam akıllı doldu hemde bi çok yer açıkken :)) anlamadım gitti .

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

artık çoğu kişi 8mb kullanıyor net dolayısıyla yavaş olmuyordur die düşünüyorum :) rulzz downloader :D

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    sorundan kurtulmak icin playerin uzerine sag tiklayip flash ayarlarindan ara bellegi sinirsiz yapin ;) bukadar basit ;)

Shaban Interactive Pro.
Toplam Hit: 912 Toplam Mesaj: 7