Dizi Part Sorunu
-
arkadaşlar dizi izlemek istiyorum ve çoğu kez başıma geliyor..partı dolduruyorum bi anda hepsi dolmuş gözüküyo ..sonra oynatıca başa alıyo izleyemiyorum çoğu kez..bu nasıl düzelir neden kaynaklanır ??
-
aynı sorunu ben de yaşıyorum. internetten herhangi bir video izlerken biraz ilerliyor birden sona ulaşıyor yükleme çubuğundaki gösterge ama birden atladığı yerde takılıp kalıyor video ilerlemiyor.
firefox mu kullanıyorsun hocam? benim şüphelerim merkezinde firefox var ama emin olamıyorum çünkü bilgisayara format da atmam lazım. 1 seneyi geçti format atmayalı onla da alakası belki olabilir diye kesin bi kanıya varamadım...
-
bunlarla hiç ugrasmayın yükleyin partları pcye downloaderla. açın bi player rahat rahat izleyin, ben boyle yapıyorum.
edit: orbit downloaderin grab bileşenini kullanıyorum harika bişey.
-
Aynı sorun bendede var Firefox kullanıyorum yenile yapınca düzeliyor , bende kaspersky yüzünden falan sanıyordum hep
-
explorer kullanıyorum hocam .. downloaderla uzun sürüyor bi part 70 80 mb bekle babam bekle.. sorun çok fazla yüklenme diye düşünüyorum ama şimdi yine denedim bu sefer adam akıllı doldu hemde bi çok yer açıkken :)) anlamadım gitti .
-
artık çoğu kişi 8mb kullanıyor net dolayısıyla yavaş olmuyordur die düşünüyorum :) rulzz downloader :D
-
sorundan kurtulmak icin playerin uzerine sag tiklayip flash ayarlarindan ara bellegi sinirsiz yapin ;) bukadar basit ;)