Dizi Sitesi İçin Tavsiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar, arkadaş ile cizgi dizi sitesi açmaya karar verdik, sebebi Türkiyede southpark family guy futurama one piece... gibi dizi/animelerin olmadıgını farkettim olan sitelerin ya linkleri patlak, ya 2. partları silinmiş yada reklamlar yüzünden izlenmiyor.

Şimdi merak ettiğim husus şu bu proje için nasıl bir vps yada makina almalıyım özellikleri ne olmalı diziler şuanda elimde southpark 14 sezon hazırlandı altyazıları gömüyor program family guy one piece.. de aynı şekilde

teşekkürler

"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Facebook'a yükle.JWplayerla izlettir.Açınca da haber ver :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoLgee
    GoLgee's avatar
    Erkek

Hocam Bence acma :) Ama yinede Sen BilirSin :) BotLu ücretsiz phpler vardı editleyebilirsen güzel şeyler ortaya cıkar ..

Uzman
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

facebook vidivodo yerlere upload etmek istemiyorum öle yapınca er yada geç siliyolar adam gibi makina alayım silinmesin reklamsız insanlara hizmet sunayım hit iyi olursa reklam olayına girerim

aylık ne kadar bütçe ayırmalıyım bu iş için 

ayrıca scripter arkadaş var vizelere çalısıyor 11inde biticek scripti sıfırdan yazarım fln dedi ama bilmiyorum 

"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

script falan değil, kendi makinene upload edersen başın ağrır.

Hem gideri çok olur hem yasal açıdan riski..

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

yasal açıdan bir sorun çıkacağını zannetmiyorum üyelik sistemi getirebilirim public olmaz öle bir çözüm düşünüyorum benim merak ettiğim yalnızca bu olay için aylık ne kadar gider makineye

"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

pump :/

"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Hacı videoları kendi serverında tutmam için iyi bir altyapı lazım. Başta 3-5 kişi izler rahatça gider ama site tanındıkça işin içinden çıkamazsın.

Divxstage, movshare gibi siteler genelde silmez onları kullanabilirsin. Hatta bi tane anime host eden site vardı. Videoyu ayrı altyazıları ayrı atıyordun kullanıcı istediğini seçip izliyordu. Sağlamsa o siteyide kullanabilirsin.

Ayrıca işin kötü bi yanıda var. Sen uğraşıp indiriyorsun, altyazı falan ekleyip upload ediyorsun adamın biri alıp kendi sitesinde yayınlıyor. Sonrada diyorki Türkiyenin 1 numarasıyız(bkn: diziport). Videolara izleyiciyi rahatsız etmeyecek şekilde kendi sitenin reklamını yerleştirirsen iyi olur.

arbeit macht frei
Toplam Hit: 1417 Toplam Mesaj: 8