Dizi Takası Düşünen?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    Bende şu anda Oz'un 1,2,3,4 sezonu family guy'unda 1,3,5. sezonu var.Ayrıca 1000 albümlük,700 kliplik metal müzik arşivi mevcut..Southpark,Malcolm in the middle,seinfeld,friends,lost,heroes,rome,2 and half man,my name is earl vs...dizileriyle takas yapmak istiyorum.Şayet metal müzik arşivi ile ilgilenen olursa 10 dvd dolusu dizi karşılığında tüm arşivimi paylaşırım. bendekiler 15 dvd + cd bişey.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek
    hoca takada gerek yok..Elinde olan varsa yollar zaten sen yollayanın kargo parasını karsılarsın olur biter. :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    bulsak öyle birini kargo parası + hayır duası alır.ama yinede karşılıksız ayıp olur diye düşünüyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

yok yok müritler 2 dvd cekmek icin usenmezler..Bende olsa yollayım diyecem ama malesef...Elbet vardır birilerinde ceker yollarlar sana...yani inş :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

elimdeki arşiv epeyi çokta dizilerle ugraşmıyorum dizi olsa sana yolardım ama malesef egitim seti film müzikle ilgileniyorum arşivimi görenler bilir ne manyak oldugumu
    swat yazmış "

yok yok müritler 2 dvd cekmek icin usenmezler..Bende olsa yollayım diyecem ama malesef...Elbet vardır birilerinde ceker yollarlar sana...yani inş :D" 

forumda okadar aç insan varki :D Kimse bedavaya iş yapmaz yapanda sayılı kişiler zaten

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    heroes ve prison break full sezon var elimde prison break'ın 3. sezonunda 9. bölümde ara verdiler istediğin bişey olsa çeker yollarım sorun değil.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    firster
    firster's avatar
    Erkek

Bende lost ,my name is earl,friends,the rome,heroes,24,angel,battlestar galactica,CSI las vegas,desperate housewives,dexter,ghost whisperer,jericho,nip tuck,one tree hill,oz,prison break,six feet under,smallville,southpark,the 4400 ve the o.c serileri mevcut.Lakin taşinabilir bi hard diskte dvd ye aktarmak lazım sana yollayabilirim istediklerini ama finallerden sonra yani 1ay sonra anca.suan pek vaktim yok xsye yazdırmaya.Veya sen bana taşinabilir bi hard disk yolla geriye full doldurup yolliyim:) metal müzik kliplerini alabilirim bende.

DNC
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

LOST elimde full.

OZ un sezonlarıyla seve seve takas ederim.

hatta ver adresi direk göndereyim 5 dvd fln zate 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Admin abilerim bu sayfada bi bozukluk var sanırım yada bnm pcde ole gosterio.Bi tane muridin mesaj bölümü kaymış gibi duruo.Neyse bende LOST'un 3. sezonu var ama ilk 2 sezonu izlemessen anlayamassın gibime geliorr

https://t.me/pump_upp
Toplam Hit: 930 Toplam Mesaj: 9