Dizüstü Bilgisayar Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
-
arkadaşlar bi kaç gündür araştırıyorum ev arkadaşım alacak 1200-1300 civarı bütçesi var
size sormak istediğim işlemci ne kadar öneml i3-i5 vs?
ekran kartı nasıl olmalı?
marka fark eder mi? mesela casperlar çok ucuz aynı özelliğe sahip diğer bilgisayarlara göre.
bi yardımcı olabilir miyiz rica etsem?
-
fanının altta olmamasına dikkat et eğer alta olacaksa altlıkta al yanında
-
altlık alırız önemli değil de hiç aklıma gelmemişti ısınma olayı :)
-
öncelikle sizin beklentileriniz önemli.
oyun mu oynayacaksınız, günlük internette mi takılacaksınız vs.
-
pes 11 ve daha sonraki çıkacak sürümleri kaldırmalı en azından pes12 pes13 falan :)
-
bu nasıl f/p açısından ayrıca packardbelin servisi nasıldır?
-
şahısa göre p.bell değişir ben uzun zamandır notebook tamiriyle ugrasıoruym p beller bana fazla gelmedi bana sorun cıkartmadılar cıkartıklarındada fazla paralı sorun cıkartmıolar maximum 120 falan tutuo alabilirsin ama deller var en iyi teknik hizmet onuudr.
en kaliteli diebilecegim toshiba
en iyi performans ise sony dedir
gercek bilgisayar mac dir.
lenovo falanda saglamdır kırılmaz falan yane :D ögle işte...
-
ekran kartı belki sıkıntı çıkarabilir. şu an acer5741g i5 işlemcili olanı kullanıyorum sağlam makina çalıştırmadığı oyun yok
-
UCANTENEKE bunu yazdı:
-----------------------------
ekran kartı belki sıkıntı çıkarabilir. şu an acer5741g i5 işlemcili olanı kullanıyorum sağlam makina çalıştırmadığı oyun yok
-----------------------------senin söylediğin bilgisayarın ekran kartı 320m benim yazdığım hd 5650 ondan daha iyi bir kart diye biliyorum nesi sorun çıkarabilir?
-
dell n5010 i3 işlemci win64 ultimate kullanıyorum cok memunnum. Aldıgım fiyat 1150 . ortalama fiyatı 1200- 1400 arası
-
bnm dizüstü bilgisayarımda hd4650 var şimdiye kadar icinde birikmiş tozlara dayalı ısınma probleminden baska sorun cıkarmadı onuda elektrikli süpürgeyle cekerek giderdim ekran kartın bahsettiğin oyunlarda sorun cıkarmayacaktır bence. ayrıca ben acer kullanıyorum bahsettiğim sorundan baska bi sorunla karsılasmadım arkadaslarımda tavsiyem üzerine aldılar biri cok memnun diğerininde şanssızlıgı bikac kere sorun yaşadı.