Dizüstü Ekran Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    totalvoltage
    totalvoltage's avatar
    Erkek
    Dell Inspiron 6000 bir dizüstü bilgisayarım var. Notebook'u alalı hemen hemen bir yıl oldu ve şu an için ekranımın sol alt tarafında 15 cm2 civarında parlaklık var.O bölgeye yukarıdan baktığımda kırmızı siyah karışımı yanık bir renk görünüyor.Bu sorunun kaynağı nedir.Servise götürmeyi düşünüyorum.Acaba bu sorun nedeniyle ekranı değiştirebilirler mi?
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

garanti süresi dolmadan garantiye bi ver gitsin gelsin bakalım ne dicekler, büük ihtimalle değiştirirler veya tamiri mümkünse yaparlar (garanti politikası :D)

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    totalvoltage
    totalvoltage's avatar
    Erkek

okul tatile girsin gönderecem şimdi bilgisayar çok lazım oluyor.Malum servise gitti mi gelmek bilmiyor :D  Bi de tek korkum inşallah kullanıcı hatası gibisinden bi şey demezler.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek

Tahminimce yanına elektronik bir cihaz ve ya mıktanıs yaklaşımından dolayı olmuştur. Cep telefonu ve ya tv gibi bi cihazla yanyana koyduğundan dolayı olmuştur.

Sanırım bu sorun garantiye dahil olacaktır. Yoksa ekran değiştirme laptoplarda çok pahalıya mal oluyoruz bilmiyem..

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    totalvoltage
    totalvoltage's avatar
    Erkek
    İlginiz için teşekkürler arkadaşlar.En kesin cevabı servise gönderince alıcaz sanırım. :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

benim laptopun parlaklıktan dolayı 3 kere değişti ekranı vakit kaybetme...

hemen götür

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    totalvoltage
    totalvoltage's avatar
    Erkek
    sağ ol rene hocam. Değiştirdiklerini duymam iyi oldu.
Toplam Hit: 825 Toplam Mesaj: 7