Dj Aletlerimi Satıyorum
-
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-paket-sistem-numark-cdn-88-plus-behringer-djx-700-dj-setup-138985199/detay/
Cihazı bir hevesle 2 sene önce aldım,sadece evde kullandım,okuyucu gözlerin ikiside orjinalleri ile değişmiştir,Memur olduktan sonra pek fazla kullanma imkanım kalmadı, aletler temiz ve sorunsuzdur,Dj liğe heves eden arkadaşlar için hem uygun hemde güzel bir setuptır.Alacak arkadaşa şimdiden teşekkür ederim.Not: Ankara içi uygun bir kararlaştırılıp elden teslim edilebilir.Cd çalar ve mixer ikisinin fiyatı toplam 600 TL dir.
Bu fiyata yakın ev sinema sistemleri ile takasta yapabilirim Tbt için
-
memurluktan djlige terfi eden cok gordum de djlikten memurluga pek yok, memurluk daha mi kolay ?
-
hojucuk bunu yazdı
memurluktan djlige terfi eden cok gordum de djlikten memurluga pek yok, memurluk daha mi kolay ?
Dj liğin bir sonu yok,şansımm yaver gitti memur oldum,olmasaydım zaten kesin siroz miroz olurdum.
-
bulabilirsen güvenillir midi klavye alabilirim varsa elinde biraz konu dışı olucak ama :)
-
kasv4 bunu yazdı
bulabilirsen güvenillir midi klavye alabilirim varsa elinde biraz konu dışı olucak ama :)
Malesef dostum,bıraktım ben o işleri :)